Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Melwood θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Mane

Στο Melwood θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Mane

O Mane πονάει, μαζί του και η Liverpool

Με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο Melwood αναμένεται να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του Sadio Mane, όπως ζήτησε ο Jurgen Klopp.

O Sadio Mane γύρισε αναπάντεχα στην αποστολή της Liverpool στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Λονδίνο ενάντια στην West Ham. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν 100% έτοιμος. Η εθνική της Σενεγάλης κάλεσε τον εσωτερικό εξτρέμ της Liverpool να βοηθήσει την ομάδα για πρόκριση στο Mundial, κάτι που με την τεράστια συμβολή του 25χρονου, έγινε. Όμως μετά τον αγώνα με την Νότια Αφρική ο Mane αισθάνθηκε κάποιους πόνους στο σημείο του τραυματισμού. Η Liverpool είχε προηδοποιήσει όμως για την κατάσταση του παίκτη.

O Sadio Mane με την φανέλα της εθνικής του.
O Sadio Mane με την φανέλα της εθνικής του.

Μετά λοιπόν από το Match της Παρασκευής, η εθνική ομοσπονδία της Σενεγάλης, ενημέρωσε για τον πόνο που είχε ο πρώην παίκτης της Southampton, ο Klopp ζήτησε από το ιατρικό επιτελείο της Liverpool να μιλήσει με το αντίστοιχο της αφρικανικής χώρας, και κατόπιν συνεννόησεως ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή του στην Αγγλία για να εκτιμηθεί από τον σύλλογο, η σοβαρότητα του πόνου τον οποίο ένιωσε.

Σίγουρα ο Klopp δεν θέλει ούτε να φαντάζεται πιθανή εκ νέου απουσία του Sadio Mane κάτι που θα γυρίσει το rotation της ομάδας πάλι προς τα πίσω καθώς η απουσία του ήταν εμφανέστατη για τα ήδη αρκετά παιχνίδια που έχει μείνει φέτος εκτός.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com