Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελπίζει για άμεση επιστροφή Mane η Liverpool

Ελπίζει για άμεση επιστροφή Mane η Liverpool

Σε άμεση επιστροφή του Sadio Mane μετά την πρόκριση της Σενεγάλης χθες απέναντι στη Νότιο Άφρικη ελπίζουν όλοι στη Liverpool.

H Σενεγάλη έχει ακόμη ένα παιχνίδι ξανά απέναντι στη Νότιο Αφρική για να περατωθεί και τυπικά η προκριματική της δοκιμασία ωστόσο με την πρόκριση εξασφαλισμένη, στη Liverpool ελπίζουν να επιστρέψει άμεσα στο Melwood ώστε να προφυλαχθεί όσο περισσότερο γίνεται μετά την επιστροφή του από μυικό τραυματισμό.

Άμεσα στο Merseyside θέλει τον Mane η Liverpool
Άμεσα στο Merseyside θέλει τον Mane η Liverpool

Οι «Κόκκινοι» μάλιστα είχαν στείλει και ειδικό φυσικοθεραπευτή στη Σενεγάλη για να προσέξει τη διαχείρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Klopp είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι με τη West Ham πως θα ήθελε την καλόπιστη συνεργασία της Σενεγάλης εφόσον τα καταφέρει στο πρώτο παιχνίδι και μένει να δούμε την ανταπόκριση της αφρικανικής ομάδας.

Ο Mane έλειψε ήδη πολύ καιρό φέτος από τη Liverpool τόσο λόγω του τραυματισμού του όσο και λόγω της όκκινης κάρτας που δέχθηκε απέναντι στη Manchester City στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλησιάζοντας στην πιο γεμάτη από παιχνίδια περίοδο του χρόνου, απολύτως εύλογα ο Jurgen Klopp τον χρειάζεται υγιή και στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com