Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γκολάρα ο Ejaria, Νίκη για τους Under 23

Γκολάρα ο Ejaria, Νίκη για τους Under 23

Γκολάρα ο Εjaria, νίκη για τους Under 23

O Ovie Ejaria ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε άλλη μία νίκη για την ομάδα της Under 23,  επί της Newcastle με 2-1. Ο Virtue το άλλο γκολ.

Άλλη μία νίκη λοιπόν για την ομάδα των Under 23 της Liverpool, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει φανταστικά της σεζόν έχοντας μόλις μία ήττα στα 12 παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα στην αρχή της σεζον. Θύμα αυτή τη φορά ήταν η Newcastle, η οποία αν και προηγήθηκε, τελικά έχασε με 2-1 για το  Premier League International Cup. Ο Ejaria πέτυχε το νικητήριο γκολ.

ΜVP του αγώνα ο Εjaria
ΜVP του αγώνα ο Εjaria

Οι Magpies άνοιξαν το σκορ στο 22′ ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς αρχικά ο Virtue ισοφάρισε στο 27΄, για να έρθει ο Ejaria στο 73′ με ένα πολύ ωραίο σόλο να δώσει την νίκη στους Reds.

Oι φιλοξενούμενοι στο Prenton Park, που είχαν στην άκρη του πάγκου τον παλιό θρύλο της ομάδας μας, Peter Beardsley άντεξαν μέχρι το 73′ αλλά ούτε αυτοί κατάφεραν τελικά να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Ο Brewster μετά τις ηρωικές του εμφανίσεις με τους μικρούς της Aγγλίας, έκανε άλλη μία εχθές παρότι τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού αγωνίστηκε για 66′ λεπτά.

Virtue, Adekanye και Yan Dhanda, τρία από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών, έκαναν εξίσου σπουδαία εμφάνιση αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Η ενδεκάδα της Liverpool:

Liverpool: Kelleher; Whelan, Jones, Masterson, Juanma (Johnston 53′); Brannagan, Ejaria, Virtue; Adekanye, Dhanda (Kane 82′), Brewster (Millar 66′)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com