Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με ασσίστ Mane, στο Mundial η Σενεγάλη

Με ασσίστ Mane, στο Mundial η Σενεγάλη

O Sadio Mane με την φανέλα της εθνικής του.

Καθοριστικότατο ρόλο έπαιξε ο Sadio Mane ώστε η Σενεγάλη να βρεθεί στο Mundial ύστερα από 12 χρόνια. Ο 25χρονος ήταν διακριθείς για την ομάδα του Aliou Cisse.

Δεν βλέπει την ώρα για Ρωσία ο Mane
Δεν βλέπει την ώρα για Ρωσία ο Mane

Αν και ήταν να μην κληθεί στην εθνική μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, ο Sadio Mane, όχι μόνο πήγε αλλά και έβαλε για τα καλά το χεράκι του ώστε η χώρα του να βρεθεί σε τελική φάση Mundial ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο ματς του περασμένου Σαββάτου, όπου απρόσμενα βρέθηκε στην ενδεκάδα της Liverpool μετά από 6 βδομάδες, ο Σενεγαλέζος κλήθηκε στην εθνική του ομάδα ώστε να την βοηθήσει να βρεθεί στο Mundial της Ρωσίας.

Η Σενεγάλη έπαιξε με την Nότιο Αφρική και χρειαζόταν την νίκη ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας. Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όπου και ο Mane είδε την κάρτα του διαιτητή στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, η χώρα του κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 12′ με Sakho.

Στο 32΄ο εξτρεμ της ομάδας μας, είδε την κίτρινη κάρτα ενώ 3 λεπτά αργότερα, μετά από δικό του σούτ και απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Mkhize και κατέληξε στα δίχτυα, για το τελικό 0-2. Φυσικά αυτό πιστώνετε ως ασίστ στην στατιστική. Έτσι μετά τα γήπεδα της Γερμανίας το 2006, η Σενεγάλη θα επιστρέψει στο Mundial και ο Sadio Mane θα είναι και στην Ρωσία. Eμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com