Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και ο Dominic Solanke στην Εθνική Αγγλίας!

Και ο Dominic Solanke στην Εθνική Αγγλίας!

Ο Dominic Solanke στην Εθνική Αγγλίας

Έκπληξη πρώτου μεγέθους, καθώς ο Southgate συνεχίζει να αγνοεί Ox και Sturridge, αλλά δεν διστάζει να καλέσει τον Solanke στην Εθνική, μόλις ο τελευταίος ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις του με την Under 21 της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Daniel Taylor έγραψε στον Guardian: «O Smalling δεν θα είναι ο μόνος που θα νιώθει ελαφρώς «πληγωμένος» αυτή τη βδομάδα, καθώς ο προπονητής της εθνικής ομάδας Gareth Southgate, σχεδιάζει να καλέσει στην Εθνική τον Dominic Solanke, μαζί με τους Dominoc Calvert-Lewin και Demarai Gray αφήνοντας εκτός τους Daniel Sturridge, Jermain Defoe και Alex Oxlade-Chamberlain, αν και έχουν αποσυρθεί ήδη από την Εθνική 6 παίκτες.»

Ο Solanke πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής ομάδας
Ο Solanke πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής ομάδας

Αναπάντεχα για πολλούς, εκτός του Solanke, ο Joe Gomez έχει ήδη κληθεί στην Εθνική, ενώ ο Jordan Henderson αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Από την αρχή της σαιζόν ο Solanke έχει κάνει περιορισμένες εμφανίσεις με τη φανέλα των Κόκκινων, συγκεντρώνοντας 85 λεπτά αγώνα τα οποία προήλθαν από 7 εμφανίσεις του ως αναπληρωματικού.

Ο 20χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει δε ακόμα να σκοράρει, ή να δώσει assist ενώ είχε 35 επιτυχείς πάσες στην διάρκεια του χρόνου συμμετοχής του.

Δεν προσπαθούμε να ασκήσουμε κριτική στον Solanke που έχει τεράστιες δυνατότητες και στον οποίο βασίζουμε πολλές ελπίδες για το μέλλον, αλλά κλήτευση στην Εθνική από τώρα; Νομίζαμε ότι οι επιλογές του Southgate ήταν βασισμένες κυρίως στο φορμάρισμα των παικτών αυτή την περίοδο. Πάντως η μη κλήτευση του Sturridge στην Εθνική μόνο ως θετική για τη Liverpool μπορεί να θεωρηθεί με δεδομένο το ιστορικό τραυματισμών του παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com