Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αγαπημένο παιδί του Klopp

Το αγαπημένο παιδί του Klopp

Aν εξαιρέσει κάποιος τον Coutinho (σσ. και ίσως τον Felix Borja) o Jurgen Klopp ποτέ δεν είχε σε ομάδα του, εν ενεργία superstar παίκτη. Πολλοί ήταν ανερχόμενα αστέρια ή μετέπειτα superstars που δημιούργησε ο ίδιος (βλ. Lewandowski, Hummels, Reus, Kagawa κ.α.) αλλά τα μεγάλα ονόματα πάντα έλειπαν από τις ομάδες του, καθώς ομολογουμένως ήταν κάτι που και ο ίδιος επιθυμούσε.

Ωστόσο πολλοί από τους παίκτες που δημιούργησε γίνανε εν τέλει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Λίγοι όμως κατάφεραν να μπούν στην καρδιά του Γερμανου. Ένας από αυτούς ήταν σίγουρα ο Shinji Kagawa με τον Klopp να έχει διηγηθεί μία -πλέον- διάσημη ιστορία με τον Ιάπωνα να κλαίει στον ώμο του πρώην προπονητή του για ώρες.

Ο Klopp ρωτήθηκε λοιπόν για το ποιός είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής που είχε ποτέ, ως παίκτης πάντα. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και δεν ξάφνιασε και πολλούς.

«Ο Καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει; Μα φυσικά ο Mario Gotze, ήταν απίστευτος» είπε ο Klopp στο Soccer Laduma.

Να θυμίσουμε πως ο 25χρονος Γερμανός χρυσός σκόρερ στον τελικό του μουντιάλ το 2014, ήταν «παιδί» του προπονητή της Liverpool στους Βεστφαλούς, και άφησε την Borussia για χάρη της Bayern, όταν η Βαυαροί, εξαγόρασαν την ρήτρα του συμβολαίου του για 37 εκατομμύρια ευρώ το 2013.

Δεν είναι πάλι λίγες οι φορές που ο Gotze έχει συνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια της Liverpool, και ίσως το πρόβλημα που είχε πέρυσι να του στέρησε πιθανή μεταγραφή στον μέντορά του, άλλωστε και οι 2 θα ήθελαν μια εκ νέου συνεργασία, ωστόσο αυτά εως τώρα είναι μόνο φήμες τις οποίες εμείς δεν υιοθετούμε σε καμία περίπτωση.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Το αγαπημένο παιδί του Klopp

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com