Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επανέρχονται οι φήμες για τον Havertz της Leverkusen

Επανέρχονται οι φήμες για τον Havertz της Leverkusen

Δεν ήρθε ποτέ στο Melwood ο Havertz.

Ένα γνωστό όνομα στο scouting report της Liverpool επανήλθε σήμερα στους ψιθύρους γύρω από τις κινήσεις της Liverpool για το μέλλον. Και μιλάμε για τον 18χρονο αρχηγό της U19 της Γερμανίας, Kai Havertz, ο οποίος αγωνίζεται στην Bayer Leverkusen.

Η Liverpool φέρεται να κάλεσε στο Melwood τον 18χρονο επιθετικό μέσο τον τελευταίο μήνα, ενώ ο Jurgen Klopp επιστρατεύει τις γνώσεις του στο πεδίο της γερμανικής αγοράς για να φέρει τον πιτσιρικά. Επίσης, τον περασμένο μήνα, σκάουτερς της Liverpool είχαν βρεθεί στην Πολωνία για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της U19 απέναντι στην Λευκορωσία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και η προσοχή ήταν στραμμένη στον Kai Havertz. Δικαίως, καθώς πέτυχε τέσσερα τέρματα και έδωσε μία ασίστ στην νίκη με 5-1 της Ελπίδων. Ωστόσο δεν είναι μόνο τα επιτεύγματα του με το εθνόσημο, όσο και με την Bayer Leverkusen.

Αρέσει ο Hanertz στους Reds
Κι άλλοι ψίθυροι για Havertz από Melwood μεριά.

Μιλάμε για έναν παίκτη που έκανε ντεμπούτο πέρυσι τον Οκτώβριο, όντας ο νεότερος παίκτης που παίζει στην ιστορία της Leverkusen, ενώ κατέγραψε 24 συμμετοχές με 4 γκολ κι 6 ασίστ στο πρωτάθλημα, μαζί με 3 συμμετοχές στο Champions League.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ, ως δεκάρι και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ φέτος μετράει ήδη 8+2 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την καλύτερη εμφάνιση του να γίνεται στο παιχνίδι απέναντι στην Borussia Monchengladbach, όπου μοίρασε 3 ασίστ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, καθώς ανανέωσε πέρυσι, αλλά το επίπεδο μισθών στην Bundesliga και η αύρα της Premier League και του Klopp, ίσως αλλάξει τα μυαλά του Kai. Όπως και να έχει, είναι Νοέμβριος ακόμα και όλα αυτά παραμένουν απλά ψίθυροι. Μέχρι να γίνουν φωνές.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com