Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Hyypia συμβουλεύει τον Jurgen Klopp

Ο Hyypia συμβουλεύει τον Jurgen Klopp

Ο σπουδαίος Sami Hyypia εξήγησε τα προβλήματα της Liverpool στην άμυνα υπό τον Jurgen Klopp υποδεικνύοντας τι πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Ο πρώην Φινλανδός στόπερ της Liverpool εστίασε τα προβλήματα σε τρεις βασικούς άξονες. Πρώτα στάθηκε στην έλλειψη προστασίας και στο που παίζει η αμυντική γραμμή συχνά. «Μάλλον θα είχα μεγαλύτερες δυσκολίες αυτές τις μέρες, αν έπρεπε να παίξω στο κέντρο του γηπέδου.  Ο  Jurgen Klopp θέλει τους παίκτες του να αμύνονται πιο κοντά στη γραμμή του κέντρου και όχι προς το τέρμα τους.  Οπότε το διάστημα στην άμυνα είναι μεγαλύτερο.» είπε προτού αναφερθεί στους ηγέτες και την επικοινωνία της ομάδας :

Τρία βασικά προβλήματα εντοπίζει στη Liverpool o Sami Hyypia
Τρία βασικά προβλήματα εντοπίζει στη Liverpool o Sami Hyypia

« Υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και δεν κάνουν πράγματα μαζί.  Υπάρχουν καταστάσεις που οι κεντρικοί αμυντικοί και οι υπόλοιποι αμυνόμενοι δεν ξέρουν ποιος φεύγει και ποιος μένει.  Δεν υπάρχουν αρκετοί ηγέτες στην ομάδα. Κάποιος πρέπει να παίρνει την ευθύνη και να μιλάει.  Η επικοινωνία είναι ευθύνη όλων.» συμπλήρωσε ενώ στάθηκε και στην έλλειψη ισορροπίας σε κάποια διαστήματα των αγώνων :

« Υπάρχουν ζητήματα με την ισορροπία μέσα στο παιχνίδι.  Όλοι αρέσκονται να βλέπουν τη Liverpool να παίζει έτσι και να επιτίθεται αλλά κάποιες στιγμές μέσα στα παιχνίδια χρειάζεται ισορροπία που λείπει» κατέληξε ο Hyypia μιλώντας στο ΒΤ Sport .

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com