Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανακοινώθηκε ο επόμενος σταθμός του LFC World

Ανακοινώθηκε ο επόμενος σταθμός του LFC World

Ανακοινώθηκε σήμερα ο επόμενος προορισμός του LFC World, το οποίο παρουσιάζεται από την Standard Chartered και κάνει περιοδεία ανά τον κόσμο για να φέρει τους φιλάθλους της Liverpool πιο κοντά στην ομάδα. Και η πόλη: Μουμπάη.

Σκοπός του LFC World να έρθουν οι φίλαθλοι της Liverpool στην Ινδία πιο κοντά με την ομάδα, και για τον σκοπό αυτό έχουν προγραμματιστεί διάφορες δραστηριότητες. Εκπρόσωποι της Liverpool θα είναι οι παλαίμαχοι παίκτες Robbie Fowler, Sami Hyypia, Vladimir Smicer και Luis Garcia, ενώ η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο High Street Phoenix, στις 8-10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε ένα πιστό αντίγραφο των αποδυτηρίων του Anfield, κάτω από τις φανέλες των Philippe Coutinho, Sadio Mane, Roberto Firmino και Mohamed Salah, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το τρόπαιο του Champions League από τα εκθέματα προς φωτογράφιση.

Ταξίδι στην Ινδία για το LFC World
Επόμενος σταθμός: Μουμπάη για την παρέα του LFC World

Άλλη μία δραστηριότητα είναι το «Inside Anfield», όπου ο φίλαθλος της ομάδας, με την βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, θα μπορεί να μπει στα παπούτσια των παικτών και να κυκλοφορήσει στους διαδρόμους του Anfield, ενώ άλλη μία δυνατότητα που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα θα είναι το να σκοράρεις μπροστά στο Kop.

 

Όχι, δεν θα τηλεμεταφέρονται, αλλά θα μπορούν μέσω της εικονικής πραγματικότητας να μπουν στα παπούτσια ενός παίκτη της Liverpool και να σκοράρουν μπροστά σε ένα γεμάτο Kop.

Έψαχνα να πω κάτι αστείο αλλά δεν έχω πιει καφέ. 

Το Kop Cinema είναι άλλη μία δραστηριότητα που δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να δουν ιστορικές στιγμές της ομάδας μας, ενώ η εκδήλωση κλείνει στις 10 Δεκεμβρίου, όπου οι πιστοί φίλαθλοι της Liverpool μπορούν να παρακολουθήσουν το Liverpool – Everton. Κλείνοντας, ο Robbie Fowler ανέφερε πως η μη δυνατότητα όλων των φιλάθλων της Liverpool στην Ινδία να πάνε στο Anfield τους φέρνει στην Ινδία – όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό φάση – και ανυπομονεί να τους γνωρίσει.

Καλή τύχη με το τελευταίο, θα είναι αρκετοί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com