Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πλεονέκτημα η ακαδημία για τη Liverpool»

«Πλεονέκτημα η ακαδημία για τη Liverpool»

Η ακαδημία της Liverpool συνιστά ένα μεγάλο πλεονέκτημα των «Κόκκινων» σε σχέση με τους εγχώριους αντιπάλους της σύμφωνα με τον Pep Lijnders.

Ο βοηθός του Jurgen Klopp θεωρεί πως μία συλλογική επιθυμία για ανάπτυξη εγχώριων ταλέντων κρύβεται πίσω από όλη τη δουλειά που γίνεται στο Kirkby.

Στη σημασία της ακαδημίας στο πλάνο της ομάδας στάθηκε ο Lijnders
Στη σημασία της ακαδημίας στο πλάνο της ομάδας στάθηκε ο Lijnders

«Υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι σε όλο τον κόσμο που η επιτυχία δεν κρίνεται μόνο από τα τρόπαια αλλά από τα τρόπαια και τους γηγενείς παίκτες. Η Liverpool είναι μία από αυτές κατά τη γνώμη μου. Προέρχομαι από μία προπονητική παράδοση που παράγεις, παράγεις, παράγεις και αγοράζεις ό,τι δεν έχεις.  Πιστέυω πως η ακαδημία είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς και πολλοί παίκτες είναι στο σωστό δρόμο. Όλοι μιλούν για το μέλλον αλλά δεν μπορούν όλα να γίνουν γρήγορα. Μία νέα γενιά χτυπά την πόρτα και ανοίγουμε σταθερά ένα δρόμο για εκείνους.  Είναι υποχρεωτικό για τη Liverpool να κερδίζει τρόπαια με παίκτες που δημιουργεί.  Το Anfield θέλει πολύ τέτοιους παίκτες.  Είμαι πολύ ευχαριστημένοι που οι νέοι παίκτες είναι μέρος της δομής και του πλάνου μας» δήλωσε ο Pep Lijnders.

Η ακαδημία της Liverpool έχουμε και εμείς την εντύπωση πως θα παίξει μεγάλο ρόλο στο μέλλον ειδικά όταν υλοποιηθεί το νέο προπονητικό κέντρο στο Kirkby όπου θα μπορούν όλοι οι νέοι παίκτες να είναι κοντά στην πρώτη ομάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com