Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τους έκανε…πλάκα ο Sheamus

Τους έκανε…πλάκα ο Sheamus

Οι φίλοι του WWE γνωρίζουν καλά τον Sheamus. O Ιρλανδός παλαιστής είναι από τους πιο γνωστούς στο αμερικάνικο Wrestling όχι μόνο για τις ικανότητες του στα ρινγκ αλλά και για τα οπαδικά αισθήματα του.

Ο…Μοικανός κοκκινοτρίχης παλαιστής με το ιδιαίτερο λουκ, είναι πασίγνωστος οπαδός της Liverpool και δεν το έκρυψε ποτέ. Ίσα ίσα που ουκ ολίγες φορές έχει επισκεφθεί το Anfield για να δεί την αγαπημένη μας ομάδα. Ωστόσο πόσο ευχάριστο θα μπορούσε να ήταν για αυτόν μια επίσκεψη στο Manchester; Η απάντηση είναι απλή. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα για να πικάρει τους θεατές από την βρετανική πόλη του μεγάλου αντιπάλου των Reds, o Sheamus και ο παρτενέρ του εμφανίστηκαν με εμφανίσεις της Liverpool στο ρινγκ και μάλιστα κέρδισαν τον αγώνα που έδωσαν. Tραγουδώντας μάλιστα και το You will never walk alone!

Δεν ήταν λίγες οι γιούχες που άκουσαν από το κοινό, αλλά που ουδόλως επηρέασαν τους δύο παλαιστές να κερδίσουν εύκολα τον αγώνα, κάτι που απογοήτευσε το κοινό στην αρένα, αλλά έδωσε χαρά σε όσους θαύμασαν το σόου.

Well deserved Lad.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com