Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλικό στο Melwood για τον Lallana

Φιλικό στο Melwood για τον Lallana

Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, η Liverpool θα δώσει φιλικό το Σάββατο στο Melwood το οποίο θα είναι καθαρά για να την ένταξη αλλά και την εκτίμηση της κατάστασης του Adam Lallana.

Να θυμίσουμε πως ο Άγγλος ακόμα δεν έχει επίσημο παιχνίδι για φέτος και η απουσία του είναι πέρα για πέρα αισθητή στους κόκκινους. Έτσι ο Jurgen Klopp και οι συνεργάτες του αποφάσισαν, μιας που ο Adam είναι έτοιμος να του δώσουν ένα παιχνίδι έστω και φιλικό ώστε να καταφέρει να ενταχθεί πιο εύκολα, παίρνοντας λεπτά στα πόδια του, αλλά και να εκτιμήσουν το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα που τόσο τον έχει ανάγκη.

Ο αντίπαλος των Reds δεν είναι ακόμα γνωστός, ενώ μαζί με τον Lallana, θα από τους βασικούς παίκτες της ομάδας θα είναι οι Μatip, Milner, OX, Salah και Sturridge.

Eυκαιρία σε αυτό το ματς ενδέχεται να πάρει και το «wonderkid» της ομάδας, Rhian Bruster, ο οποίος έχει αφήσει άπαντες με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις του τόσο στην μικρή ομάδα των Reds όσο και στις μικρές εθνικές της Αγγλίας.

Ο Brewster πάντως έχει ξαναπαίξει με τους μεγάλους, πέρυσι, πάλι σε φιλικό αγώνα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με αντίπαλο την Wolves, όπου μάλιστα σκόραρε και hat trick. Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν κάνει την επανεμφάνιση τους στους αγωνιστικούς χώρους οι Joe Gomez και Danny Ings.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com