Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήμασταν όλοι βέβαιοι για τον Salah»

«Ήμασταν όλοι βέβαιοι για τον Salah»

Ο Mohamed Salah έχει κάνει πραγματικά ονειρική εκκίνηση στην καριέρα του στη Liverpool μέχρι τώρα αναγκάζοντας πολλούς να αλλάξουν γνώμη για εκείνον.

Γνώμη πάντως δεν άλλαξε κανένας στη Liverpool αναφορικά με τον Αιγύπτιο. Όπως δήλωσε ο Jurgen Klopp, όλοι στην ομάδα ήταν πεπεισμένοι πως ο πρώην εξτρέμ των Roma, Chelsea και Fiorentina μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά για τους «Κόκκινους».

Ολοένα και πληθαίνουν οι φίλοι του Salah
Ολοένα και πληθαίνουν οι φίλοι του Salah

« Ήμασταν σίγουροι πόσο μπορεί να μας βοηθήσει.  Ο Michael Edwards, o Dave Fellows και ο Barry Hunter ήταν όλη την ώρα στο αυτί μου και μου έλεγαν ότι ο Mo Salah ήταν η λύση! Όταν έχεις 20 παίκτες προτεινόμενους στο τραπέζι, είναι δύσκολο να λάβεις νωρίς απόφαση αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μία εύκολη απόφαση. Είναι φανταστικό άτομο και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.  Δεν σκέφτηκα αν θα σκόραρε 12 γκολ σε 17 παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω πως τελείωσε ακόμη!  Θα ήταν ωραίο αν μετά τη σεζόν μιλάγαμε για άλλα νούμερα, γιατί και τα δύο θα πρέπει να είναι ψηλότερα.» δήλωσε για πρόσωπο των ημερών στη Liverpool ο προπονητής του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com