Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : « Δεν καταλαβαίνω γιατί 2 παιχνίδια σε 3 μέρες»

Klopp : « Δεν καταλαβαίνω γιατί 2 παιχνίδια σε 3 μέρες»

Ο Jurgen Klopp άσκησε εκ νέου σκληρή κριτική στους έχοντες την ευθύνη του προγραμματισμού (και) των παιχνιδιών κατά την περίοδο των εορτών.

O Γερμανός και πέρυσι έστρεψε τα βέλη του κατά των τηλεοπτικών δικτύων και με την ομάδα του και φέτος να αγωνίζεται σε 3 μέρες δύο φορές, στς 30/12 με τη Leicester και την Πρωτοχρονιά με τη Burnley, ήταν ξανά σκληρός στα λόγια του απέναντι στον προγραμματισμό των αγώνων.

Απογοητευμένος με το πρόγραμμα ο Klopp
Απογοητευμένος με το πρόγραμμα ο Klopp

«Υπάρχει κάποιος λόγος που κανείς δεν παίζει μέσα στην εβδομάδα αρχές Γενάρη; Παίζουμε στις 30 Δεκέμβρη και μετά την πρωτοχρονιά ενώ θα μπορούσαν να βάλουν όλα τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής 3 και 4 Ιανουαρίου. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν μπορούμε να παίξουμε μεσοβδόμαδα;  Δεν μπορείς να δεις το παιχνίδι μας στην τηλεόραση οπότε γιατί να περιμένεις το Match Of The Day;  Αν ήταν στην τηλεόραση, εντάξει υπογράψαμε συμβόλαιο. Αφού δεν είναι, γιατί να μην παίξουμε Τρίτη ή Τετάρτη;  Μένω σε αυτό. Δεν θα ξαναμιλήσω για αυτό διότι είναι τρελό. Το ίδιο ισχύει και για την Burnley και όλες τις άλλες ομάδες. »είπε ο Klopp που από τους πρώτους του μήνες στην Αγγλία δικαίως εξέφρασε ενστάσεις σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθείται στις γιορτές.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com