Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός ο Coutinho, μέσα Mane και Lovren για West Ham!

Εκτός ο Coutinho, μέσα Mane και Lovren για West Ham!

Χωρίς τις υπηρεσίες του Philippe Coutinho θα είναι οριστικά η Liverpool στο απογευματινό παιχνίδι των Reds στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου απέναντι στην West Ham! O Jurgen Klopp είδε ότι ο παίκτης δεν μπόρεσε να προπονηθεί για άλλη μία ημέρα σωστά και γι’αυτόν τον λόγο αποφάσισε να τον αφήσει στο Merseyside.

Αντίθετα στο τελευταίο παιχνίδι των Reds πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων παρόντες θα βρίσκονται τόσο ο Dejan Lovren όσο και ο Sadio Mane! O Κροάτης αμυντικός πέρασε τα τελευταία ιατρικά τεστ και τελικά δεν θα χάσει τρίτο σερί παιχνίδι λόγω του προβλήματος στο μηρό. Βέβαια το αν θα επιλεγεί από τον Jurgen Klopp ως παρτενέρ του Joel Matip ή ο Ragnar Klavan θα παίξει για τρίτο σερί παιχνίδι ως βασικός, είναι ένα θέμα που είναι καθαρά στη κρίση του Jurgen Klopp.

mane_gomez

Τέλος, ο Sadio Mane προπονείται κανονικά εδώ και 3 ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα και αν και τα ρεπορτάζ έλεγαν πως δεν θα αγωνιστεί καθόλου μέχρι την επιστροφή των διεθνών, εντούτοις ο Jurgen Klopp σκέφτεται να τον έχει στον πάγκο της Liverpool για το αποψινό παιχνίδι. Αν τυχόν χρειαστούν οι υπηρεσίες του, τότε ο Sadio θα μπορέσει να προσφέρει περίπου ένα 20λεπτο με 25λεπτο στην ομάδα του και δύσκολα παραπάνω.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com