Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα σκοράρει 25 γκολ ο Salah σύμφωνα με τον Carragher

Θα σκοράρει 25 γκολ ο Salah σύμφωνα με τον Carragher

Πολλά γκολ ακόμη θα σκοράρει ο Salah σύμφωνα με τον Carragher

Κατά ρυπάς θα σκοράρει ο Mohamed Salah όπως δήλωσε ο θρύλος της Liverpool και νυν τηλεοπτικός σχολιαστής, Jamie Carragher.

Ο Carragher πιστεύει πως ο Salah θα συνεχίσει να σκοράρει με συχνότητα μεγάλη και ήδη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του όπως δήλωσε ο πρώην αμυντικός της ομάδας στην Telegraph και αναπαράγεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

«Από όλες τις μετεγγραφές το προηγούμενο καλοκαίρι, καμία δεν είχε μεγαλύτερη επιρροή από αυτή του Mohamed Salah στη Liverpool. Όταν ο Salah σκόραρε στην πρεμιέρα απέναντι στη Watford πίστεψα πως θα σκοράρει 15 γκολ αλλά τον υποτίμησα. Είναι πολύ πιθανό να σκοράρει 25 γκολ. Ο Αιγύπτιος δεν είναι παραδοσιακός εξτρέμ αλλά περιφερειακός επιθετικός με ικανότητα να βρίσκεται σε θέσεις που θα σκοράρει κάθε φορά που παίζει. Η Liverpool ξόδεψε σωστά χρήματα για να τον φέρει ξανά στην Αγγλία.» είπε ο Carragher.

O Salah με το γκολ του απέναντι στη Maribor έφθασε σε διψήφιο αριθμό γκολ μόλις μετά τα πρώτα του 16 παιχνίδια. Παρότι η εκτελεστική του δεινότητα δεν είναι το δυνατότερό του σημείο, ο Salah είναι συνέχεια πρωταγωνιστής στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου για τη Liverpool βοηθώντας τα μέγιστα μέχρι τώρα για να ξεχαστεί κάπως η απουσία του Sadio Mane. Η απόλυτη προσαρμογή του Salah στην πραγματικότητ της ομάδας δημιουργεί βεβαιότητα πως θα συνεχίσει να χρίζεται σκόρερ! Αρκεί βέβαια να μείνει υγιής..

Μοιραστείτε το!

2 thoughts on “Θα σκοράρει 25 γκολ ο Salah σύμφωνα με τον Carragher

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com