Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Hyypia: «Δεν υπάρχουν αρκετοί ηγέτες στην ομάδα»

Hyypia: «Δεν υπάρχουν αρκετοί ηγέτες στην ομάδα»

Ο πρώην αρχηγός της Liverpool, Sami Hyypia, μίλησε για την έλλειψη ηγετών από την ομάδα, κάτι το οποίο φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχηγός της Liverpool είναι ο Jordan Henderson ενώ ακολουθεί ο James Milner ο οποίος, ξεπέρασε τις 450 εμφανίσεις στην Premier League.

Ο Hyypia, που έδωσε το περιβραχιόνιο το 2003 στον Gerrard, παραδέχεται ότι η ομάδα έχει προβλήματα αμυντικά και ότι η επικοινωνία μες την ομάδα μπορεί να βελτιωθεί.

Ο Sami Hyypia με τον Steven Gerrard
Ο Sami Hyypia με τον Steven Gerrard

Ο Φινλανδός αμυντικός, θεωρεί ότι οι τωρινοί αμυντικοί δεν φωνάζουν αρκετά στο γήπεδο.Κάτι το οποίο δεν βοηθάει την Liverpool.

«Υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας ή κάτι τέτοιο.Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις όπου οι κεντρικοί αμυντικοί αλλά και όλη η άμυνα, δεν ξέρουν ποιος πηγαίνει να μαρκάρει και ποιος θα πάρει την μπάλα.Όλα αυτά είναι θέμα επικοινωνίας»

«Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα.Δεν υπάρχουν αρκετοί ηγέτες στην ομάδα.Κάποιος πρέπει να ηγεθεί στον αγωνιστικό χώρο και να μιλάει πολύ περισσότερο.Φυσικά και η επικοινωνία είναι ευθύνη όλων αλλά μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου και να το κάνετε μαζί»

«Μπορώ να δω προβλήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.Όχι αποτελεσματικότητα στην επίθεση και λάθη στην άμυνα που καταλήγουν σε γκολ.Κάνουν ευκαιρίες, δεν σκοράρουν συχνά και τρώνε εύκολα γκολ»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com