Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόρτσαρε ξανά στο δεύτερο!

Φόρτσαρε ξανά στο δεύτερο!

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, η Liverpool ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Maribor(3-0) και πήρε την πρώτη της νίκη σε όμιλο Ch. League στο Anfield μετά το Σεπτέμβριο του 2014. Νωχελικοί στο πρώτο μέρος οι «Κόκκινοι» , ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος θυμίζοντας το παιχνίδι με τη Huddersfield.  Έμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου οι Reds, την οποία και θα σφραγίσουν με νίκη επί της Sevilla στην Ισπανία και μη νίκη της Spartak επί της Maribor. Το ματς :

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ :

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ αργό τέμπο στο παιχνίδι. Η Maribor παρατάχθηκε με 5-4-1 και κατέστησε σαφείς τις προθέσεις της εξαρχής. Στα πρώτα λεπτά δεν σημειώθηκε τίποτε το αξιοσημείωτο παρά μόνο ο περίεργος τραυματισμός του Wijnaldum που αποχώρησε τραυματίας στο 15ο λεπτό και τη θέση του πήρε ο Henderson. Στο 21 είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση του ματς με τον Firmino να γυρίζει στον Ox στη μικρή περιοχή αλλά Σλοβένος αμυντικός να στερεί το γκολ με προβολή από τον Chamberlain και να παραχωρεί κόρνερ. Στο 30ο λεπτό, ο Firmino άγγιξε το γκολ από τη σέντρα του Chamberlain με κεφαλιά που κόντραρε στον Billong και έδιωξε στην οριζόντια δοκό ο Handanovic. Στο 33, ο Emre Can πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή από τη σέντρα του Chamberlain αλλά το άλμα του ήταν πρωθύστερο από ότι έπρεπε με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει ψηλά. Ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα ήταν πως στα πρώτα 34 λεπτά, η Maribor είχε αλλάξει μόλις 38 πάσες!  Ο Firmino στο 36 πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Milner αλλά η κατάληξη ήταν απελπιστική. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν είχαμε τίποτε πραγματικά άξιο αναφοράς και το 0-0 ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικό σκορ του ημιχρόνου και μάλιστα η Maribor θα έλεγε κανείς πως κράτησε πολύ εύκολα ανέπαφη την εστία της στο πρώτο μέρος.

Σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο ο Salah

 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ :

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξαιρετικά για τους «Κόκκινους» με τον Salah να σκοράρει στο 50 από τη σέντρα του Alexander Arnold βρίσκοντας τη μπάλα με το καλάμι ουσιαστικά νικώντας τον Handanovic και λύνοντας νωρίς το άγχος στο ίδιο σημείο που σκόραραν οι παίκτες του Klopp και με τη Huddersfield.  Στο 52, ο Firmiνο με φανταστική τρίπλα στη γραμμή του κόρνερ πάνω στον Rajcevic αλλά ο Milner πλάσαρε δεξιά και ο Handanovic βρήκε τη μπάλα όσο έπρεπε για να πάει στο δεξιό στύλο. Στο 55 ο Firmino σούταρε πάνω στον Handanovic που έδιωξε σε κόρνερ από δεύτερη μπάλα που έμεινε στν περιοχή από κόρνερ. Στο 56 ο Salah έχασε κλασική ευκαιρία με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή να περνά άουτ. Στο 57 η Maribor απείλησε για πρώτη φορά αλλά ο Klavan έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ και το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώτο!  Στο 60ο λεπτό, το καλό φάουλ του Trent πέρασε άουτ.  Στο 64ο λεπτό, το παιχνίδι κλείδωσε με το εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση του Emre Can από το 1-2 με τον Milner που έβγαλε 3 παίκτες των Σλοβένων εκτός φάσης. Ήταν το τρίτο φετινό γκολ του Can που άξιζε στη Liverpool με βάση το πόσο το έψαξε μετά το 1-0. Στο 69, ο Karius είχε αντίδραση για το σουτ του Milec από απόσταση και μπλόκαρε σταθερά.Στο 74ο λεπτό ο Sturridge πήρε τη θέση του Salah μέσα σε αποθέωση για τον Αιγύπτιο εξτρέμ ενώ προηγουμένως από καλή θέση στην άκρη της περιοχής ο Trent σούταρε άουτ. Το παιχνίδι είχε επί ώρα καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Marko Grujic πέρασε στο παιχνίδι στο 85ο λεπτό στη θέση του Roberto Firmino, ο οποίος ήταν θετικός σε όλο το παιχνίδι. Στο 90ο λεπτό, ο Milner εκτέλεσε γρήγορα κόρνερ, η μπάλα έφθασε στον Sturridge στο δεύτερο δοκάρι που εκτέλεσε τον Handanovic και πέτυχε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι γκολ μπροστά από το Kop! Τελικό αποτέλεσμα 3-0, και προσοχή πλέον στραμμένη στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στη West Ham. YNWA!

 

Μοιραστείτε το!

One thought on “Φόρτσαρε ξανά στο δεύτερο!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com