Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νεύρα του Guardiola με τα σχόλια του Klopp

Νεύρα του Guardiola με τα σχόλια του Klopp

Ο Pep Guardiola απορρίφθηκε το ειρωνικό σχόλιο του Jurgen Klopp ότι η Manchester City θα έχει καθαρίσει την υπόθεση πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο.

Ο προπονητής της Liverpool, ρωτήθηκε αν μπορεί κάποια ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα παίζοντας τέτοιου είδους επιθετικό ποδόσφαιρο όπως η City και η Liverpool.

Η νίκη της Manchester City κόντρα στην West Brom το Σάββατο με 2-3, άφησε τους Πολίτες μόνους στην κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη, Manchester United.Μία διαφορά που είναι πολύ σημαντική αλλά όχι και αδιαπέραστη.

Ο Jurgen Klopp, όταν ρωτήθηκε για το κυνήγι του τίτλου, μετά τον αγώνα κόντρα στην Huddersfield, έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια προς τον προπονητή της Manchester City.

«Ασχολείστε με το αγγλικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια.Έχετε δει ποτέ καμία ομάδα να γίνεται πρωταθλήτρια από τον Ιανουάριο; Ούτε εγώ.Είναι αυτό αφύσικο; Σίγουρα»

Ο Klopp, ρωτήθηκε άμα μπορεί μία ομάδα να κατακτήσει την Premier League παίζοντας μόνο επιθετικό ποδόσφαιρο.

«Ρωτήστε τον Pep Guardiola και την Manchester City τι πιστεύουν, αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι πρωταθλητές Ιανουαρίου ή κάτι τέτοιο.Δεν είναι άμα θα παίζεις με αυτό τον τρόπο ή με τον άλλο τρόπο, είναι το αν παίζεις με τον σωστό τρόπο που αρμόζει στην ομάδα σου»

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com