Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πόρτα» σε 1,5 δις από FSG;

«Πόρτα» σε 1,5 δις από FSG;

Έντονες φημολογίες για υψηλότατη πρόταση εξαγοράς της ομάδας από fund Αράβων και συνεπακόλουθη άρνηση αυτής από την FSG εμφανίστηκαν πριν λίγη ώρα στα Αγγλικά μέσα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αραβικού διεθνούς ειδησεογραφικού μέσου «The National», η Amanda Stalevey, εκπροσωπόντας την PCP Capital Partners, fund αξίας 28 δις λιρών, πίσω από το οποίο βρίσκονται κεφάλαια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον σύλλογο και το FSG, για την πιθανότητα αγοράς της Liverpool.

Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, το πιθανό deal, το οποίο ήταν της τάξεως των 1.5 δισεκατομμυρίων λιρών και σε συνεργασία με την Κινέζικη Everbright Limited, δεν έγινε αποδεκτό από το αμερικάνικο επιχειρηματικό γκρουπ, καθώς αυτό θεωρεί πως αν πουλήσει κάποια στιγμή την ομάδα μπορεί να το κάνει με ακόμα μεγαλύτερο ποσό, λόγω και της ραγδαίας ανόδου της Premier League ως οικονομικό μέγεθος.

Η Stalevey είχε προσπαθήσει να διαμεσολαβήσει σε προσπάθεια εξαγοράς του συλλόγου και το 2007, πάλι χωρίς επιτυχία. Τώρα, μετά και την άρνηση του FSG, η προσπάθειά της (και του γκρουπ που βρίσκεται πίσω της) επικεντρώνεται στην αγορά της Newcastle United, ομάδας που βρίσκεται προς πώληση, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της, Mike Ashley. Θυμίζουμε ότι η Amanda Stalevey έχει στο ενεργητικό της το «κλείσιμο» της συμφωνίας της αγοράς της Manchester City από τον Σεΐχη Manshour, το 2008, έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com