Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Είχε πολλά λεφτά ο Klopp το καλοκαίρι»

«Είχε πολλά λεφτά ο Klopp το καλοκαίρι»

Την άποψη πως η διοίκηση της Liverpool έδωσε ανοιχτό βιβλίο επιταγών στον Klopp για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι εξέφρασε ο Jason McAteer. Ο παλαίμαχος παίκτης της Liverpool επίσης ανέφερε πως δεν ξόδεψε σωστά τα χρήματα ο Γερμανός.

«Όταν δεν πήραμε τον Van Dijk ή νέο τερματοφύλακα (έλεος…) ένιωθα πως η χρονιά θα ήταν πανηγύρι ή συντριβή – είτε θα νικούσαμε 4-0, είτε θα χάναμε 4-1.» είπε στο Bein Sports.

«Δεν υπάρχει έλλειψη φιλοδοξίας από την διοίκηση. Έδωσαν στον μάνατζερ κυριολεκτικά ανοιχτό βιβλίο επιταγών. Είχε πάνω από 150 εκατομμύρια λίρες να ξοδέψει. Αν ο Van Dijk ερχόταν για 70 εκατομμύρια και ο Keita για 60, μαζί με τον Salah θα μιλούσαμε για 160 εκατομμύρια που είχαν διάθεση να ξοδέψουν.»

»Ο Klopp έφερε τον Ox και δεν είμαι σίγουρος γιατί ξόδεψε εκεί τα λεφτά. Ήταν περίεργη αγορά. Ίσως την βλέπει σαν επένδυση για το μέλλον. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν υπάρχει Plan B. Αν δεν μπορείς να πάρεις τον Van Dijk και ξέρεις πως έχεις πρόβλημα στα στόπερ, τότε πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος. Δεν πήγε να πάρει κάποιον άλλον και τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα.» ανέφερε ο παλαίμαχος Red και δεν μπορούμε να πούμε πως χαρίστηκε στον Klopp. 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com