Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Wilson: «Θέλω περισσότερες από μία συμμετοχές»

Wilson: «Θέλω περισσότερες από μία συμμετοχές»

Ο πρώτος σκόρερ της U23 πέρυσι και φέτος μέχρι την στιγμή που μιλάμε, Harry Wilson, μίλησε στο liverpoolfc.com για την απουσία του από την μεγάλη ομάδα, για την επιστροφή του από τον τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι και την φιλοδοξία του να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

«Με αναστάτωσε γιατί είχα πολύ καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο. Πήγα στη προετοιμασία με σκοπό να εντυπωσιάσω τον προπονητή, μόνο και μόνο για να αποκτήσω εκείνον το τραυματισμό, που ήταν επώδυνος για μένα. Πνευματικά, μου έμαθε πολλά όταν ήμουν εκτός, και τώρα είμαι πίσω κι ελπίζω να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα. Δεν μπορείς να αφήσεις τους τραυματισμούς να σε απογοητεύσουν, γιατί θα έχεις μόνο μία ή δύο ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να μείνεις δυνατός και να πάρεις την ευκαιρία όταν σου δοθεί.»

Όσο για τον επόμενο στόχο; Τίποτα άλλο παρά μια θέση στην πρώτη ομάδα.

«Ήταν υπέροχο το ντεμπούτο μου με την ομάδα την οποία αγαπάω και παίζω από όταν ήμουν οχτώ χρονών, όμως δεν θέλω να μείνω σε αυτήν την μία συμμετοχή. Θέλω περισσότερα κι ευελπιστώ πως αν συνεχίσω να εντυπωσιάζω με την U23 θα τα έχω.» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com