Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Woodburn: «Απίστευτο το συναίσθημα!»

Woodburn: «Απίστευτο το συναίσθημα!»

Κατενθουσιασμένος φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή που έβαλε στο συμβόλαιό του ο Ben Woodburn.

Ο πιτσιρικάς με την υπογραφή αυτή δέσμευσε το μακροπρόθεσμο μέλλον του στη Liverpool, και οι δηλώσεις που είχε να κάνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αμέσως μετά ήταν οι εξής:

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα του να υπογράφεις νέο συμβόλαιο με τη Liverpool.»

«Αυτή είναι η ομάδα στην οποία θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται. Όταν μου το είπαν, το μόνο που ήθελα ήταν να υπογράψω το συμβόλαιο.»

«Νιώθω ωραία. Τώρα θέλω απλά να συνεχίζω και μακάρι να δείξω στον προπονητή τι μπορώ να κάνω.»

Αποτέλεσμα εικόνας για ben woodburn new contract

Σχετικά με τα περιθώρια βελτίωσής του, ο Ben είχε να πει ότι:

«Νομίζω ότι έχω πολλά περιθώρια ώστε να βελτιωθώ. Οφείλω απλά να συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθώ στην προπόνηση κάθε μέρα, και μακάρι να βελτιωθώ.»

«Το πώς αμύνομαι και το πόσο συχνά σκοράρω. (είναι αυτά που θέλω να βελτιώσω) Θα προσπαθήσω να ενταχθώ στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ σαν παίκτης πρώτης ομάδας.»

«Όμως νομίζω ότι έχω αναπτυχθεί σαν παίκτης και έχω ωριμάσει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και τεχνικής, καθώς και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης.»

«Για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο σκοπός μου είναι απλά να συνεχίσω, να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται με τη U19 και με την πρώτη ομάδα. Μακάρι να κάνω κάποιες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, και η U19 να τα πάει καλά στο Champions League», είπε ο Ben κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com