Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανοί οι δανεισμοί των μικρών το Γενάρη

Πιθανοί οι δανεισμοί των μικρών το Γενάρη

Πολύ πιθανό είναι να παραχωρηθούν δανεικοί παίκτες που αγωνίζονται στην εκθαμβωτική έως τώρα U23 της Liverpool. Oι Reds είναι πρώτοι με 7 νίκες και 1 ήττα σε 8 παιχνίδια ενώ προέρχονται από τη θριαμβευτική νίκη επί της Manchester United. O Neil Critchley τόνισε πως αν είνα σωστό για κάποιους να φύγουν δανεικοί, τότε θα φύγουν ακόμη και αν αυτό κοστίσει στην ομάδα του.

« Είναι ωραίο να κερδίζουμε παιχνίδια και να είμαστε στην κορυφή. Αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτά τα παιδιά να λάβουν την κατάλληλη ευκαιρία και να τους δείξουμε το σωστό δρόμο. Αν κάποιοι έχουν πρόταση να πάνε δανεικοί το Γενάρη και εύχομαι να την έχουν και θα έπρεπε να την έχουν, τότε θα πάνε και θα δώσουν ευκαιρία σε κάποιον μικρότερο να παίξει. Αν αυτό σημαίνει πως θα παίξουν κάποιοι μικρότεροι και θα χάσουμε παιχνίδια, ας είναι. Αν σημαίνει επίσης πως δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ας είναι» είπε ο προπονητής της U23.

Harry Wilson και Ovie Ejaria είναι δύο ονόματα που πιθανώς θα προσελκύσουν πολλούς ακόλουθους τον Ιανουάριο αλλά όχι μόνο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com