Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Δεν χαμπαριάζει ούτε από ντέρμπι η U23!

Δεν χαμπαριάζει ούτε από ντέρμπι η U23!

Την εμφατική νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με αντίπαλο την Manchester United πήρε η U23 ομάδα της Liverpool! Με μπροστάρη τον Ovie Ejaria, η ομάδα του Neil Crtichley κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα των Κόκκινων Διαβόλων στο Leigh Sports Village και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την δεύτερη θέση!

Ο Ejaria ήταν αυτός που έβαλε τους Reds μπροστά στο σκορ στο 14ο λεπτό,μετά από τελείωμα σε πάσα του Woodburn, σε ένα ημίχρονο στο οποίο η δεύτερη ομάδα της Liverpool θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει και άλλο γκολ. Αυτή της η ανικανότητα να σκοράρει δεύτερο γκολ έδωσε θάρρος στην United, η οποία με τον James Wilson έκανε στο 60ο λεπτό το 1-1, όμως κάπου εκεί ήρθε η ώρα των «έμπειρων» παικτών της ομάδας να αναλάβουν δράση.

Ο Marko Grujic για αρχή, σε κόρνερ του Woodburn, και ο Harry Wilson στη συνέχεια με σουτ, «χτύπησαν» την αντίπαλη άμυνα, γράφοντας το 3-1 και δίνοντας στους Reds ένα άνετο προβάδισμα το οποίο μπόρεσαν και κράτησαν μέχρι τέλους. Έτσι η U23 της Liverpool έφυγε νικήτρια από το γειτονικό Μάντσεστερ, κρατώντας την κορυφή στο πρωτάθλημα της Premier League 2, ανακάμπτοντας μετά από το στραβοπάτημα της περασμένης εβδομάδες στο παιχνίδι με την Derby County, και συνεχίζοντας ακάθεκτη την φετινή εξαιρετική σεζόν!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com