Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξος για παραμονές Coutinho και Can o Klopp

Αισιόδοξος για παραμονές Coutinho και Can o Klopp

Αισιόδοξος πως η Liverpool μπορεί να επιδείξει αγωνιστική πρόοδο που θα πείσει τους Emre Can και Coutinho να παραμείνουν πιστοί στο εγχείρημα που ξεκίνησε στην ομάδα δηλώνει ο Jurgen Klopp. O Γερμανός πιστεύει πως και οι δύο παίκτες παραμένουν απόλυτα αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις της Liverpool αυτή τη στιγμή και πως κανένας στην ομάδα δεν σκέφτεται τον Ιανουάριο ή τον Ιούλιο.

« Σαν ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε μία κατάσταση της οποίας μέρος θέλουν να συνεχίσουν να είναι οι παίκτες. Αυτή τη στιγμή νομίζω το έχουμε. Κανένας δεν σκέφτεται τον Ιανουάριο ή τον Ιούλιο. Όλοι θέλουν να είναι μέρος της προσπάθειας αλλά θα δούμε τι θα συμβεί όταν ανοίξει η μετεγγραφική περίοδος. Πρέπει σαν ομάδα να κάνουμε τα πάντα μέχρι να μου δείξουν οι παίκτε πως είναι κάπου αλλού ή οτιδήποτε. Δεν το σκέφτομαι αυτό. Δεν θα μπορούσα να ρωτάω κάθε μέρα τον Emre τι θα γίνει μετά. Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία πως είναι 100% αφοσιωμένος.» είπε ο Klopp προτού απαντήσει σχετικά με τις φήμες πως ο Coutinho έδωσε μία τελευταία χρονιά στη Liverpool.

«Δεν έχω κάποια ένδειξη για αυτό. Θα δούμε και δεν σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Σκέφτεστε τι θα γινόταν αν έλεγα πως έχουμε μία συμφωνία; (σ.σ με τη Barcelona). Αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι πως κανένας δεν το σκέφτεται αυτό 100%. Γιατί θα έπρεπε να το σκεφτόμαστε;  Έχουμε άλλες στιγμές να ασχολήθουμε με αυτά αλλά όχι τον Οκτώβριο» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας για τον Βραζιλιάνο που έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com