Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μάρμαρο ήταν σλοβένικο!

Το μάρμαρο ήταν σλοβένικο!

Μπορεί να πήγε για μόλις δεύτερη φορά στη Σλοβενία η ομάδα της Liverpool αλλά δεν πήγε σίγουρα για τουρισμό! Ή δεν πήγε μόνο για αυτό, αν θέλετε. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, λοιπόν, με τους «Κόκκινους» να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου από χθες το βράδυ μετά το διασυρμό της πρωταθλήτριας Σλοβενίας, Maribor, η οποία πλήρωσε και το μάρμαρο της αστοχίας των παικτών του Klopp επί ενάμιση περίπου μήνα.

Μπορεί η Liverpool να είχε 1 νίκη στα τελευταία της 7 παιχνίδια εκτός έδρας στη διοργάνωση αλλά ήταν πειστικότατη. Σύμφωνοι για τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ωστόσο αυτό δεν αναιρεί την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του Κlopp που δεν υποτίμησαν τους αντιπάλους τους αλλά αντίθετα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μεγάλο διάστημα μέσα στον αγώνα. Ευλόγως μετά από ένα σημείο το μυαλό ήταν στο Λονδίνο και το Wembley.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία όμως από την αναμέτρηση ήταν 3 κατά τη γνώμη μου. Κατά πρώτον, η ομάδα ξέσπασε και το είχε πραγματικά ανάγκη με το σύνδρομο κατωτερότητας που είχε αναπτύξει μπροστά στο τέρμα. Όλο το Σεπτέμβριο η ομάδα μας βρήκε δίχτυα όσες φορές σκόραρε χθες. Τρομερό, δεν βρίσκετε;

Κατά δεύτερον πρέπει να σταθώ στον καταπληκτικό James Milner. Ρόλος αναλώσιμου φέτος αλλά ο Millie έδειξε και χθες πόσο πολύ τον χρειάζεται η ομάδα μας. Εξαιρετικός τόσο στο κέντρο όσο και επιθετικά με καίριες διεμβολιστικές κινήσεις αλλά και συμμετοχή σε γκολ.

Κατά τρίτον, γκολ τεράστιας σημασίας για τον Oxlaide Chamberlain. Ένα παιδί ταλαντούχο, με καλά στοιχεία αλλά με περίεργη και κακή εκκίνηση. Πολύ σημαντικό να σκοράρει το πρώτο του γκολ σε ένα παιχνίδι που αναστήθηκε μεσοεπιθετικά και όλη η Liverpool. Ο μικρός θα προσφέρει αρκεί να ξαναβρεί αυτοπεποίθηση και να προσαρμοστεί και σίγουρα έχτισε λίγο παραπάνω μετά τη θετική του εμφάνιση για 15 λεπτά απέναντι στη United.

Η Liverpool έτσι έβαλε δύο μηδέν παθητικά στη σειρά, έχτισε πάνω στην καλή εμφάνιση απέναντι στη United και πηγαίνει σε ένα γήπεδο που δεν ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις στον Jurgen Klopp για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Tottenham. Ένα παιχνίδι που μπορεί να της δώσει τρομερή ώθηση για τη συνέχεια σε αυτή τη χρονική περίοδο. Με το άγχος μπροστά στο τέρμα να ξεδιαλύνεται σιγά σιγά, μπορούμε ασφαλώς να είμαστε πολύ πιο αισιόδοξοι πως θα είμαστε σε θέση να κερδίζουμε παιχνίδια, ακόμη και υψηλής δυσκολίας!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com