Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lovren: «Αξίζαμε περισσότερα από έναν βαθμό»

Lovren: «Αξίζαμε περισσότερα από έναν βαθμό»

Ένας εκ των καλύτερων της ομάδας μας χθες, ο Dejan Lovren, μίλησε στο liverpoolfc.com για το χθεσινό παιχνίδι – αφού έβγαλε τον Romelu Lukaku από την τσέπη του, φαντάζομαι – αναφέροντας πως η Liverpool άξιζε περισσότερα από το παιχνίδι· όμως, όπως και οι Matip, Gomez, αναφέρει πως η ομάδα πρέπει να χτίσει πάνω στην χθεσινή εμφάνιση.

«Αξίζαμε περισσότερα από έναν βαθμό. Δείξαμε ξανά την ποιότητα μας από το πρώτο λεπτό, και ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα από την United. Δυστυχώς, όταν δεν σκοράρεις και όταν έχουν τερματοφύλακα σαν τον De Gea… Ήταν απλά ατυχία το γεγονός ότι δεν σκοράραμε και ότι δεν πήραμε το τρίποντο. Αλλά κρατάμε το κεφάλι μας ψηλά. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά πρέπει να μάθουμε ότι μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε κλειστές άμυνες.»

Στην συνέχεια, δεν έκρυψε για άλλη μία φορά την απογοήτευσή του, αλλά δήλωσε αισιόδοξος γι’ αυτήν την ομάδα.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και δεν σκέφτεσαι το σημερινό παιχνίδι – προφανώς υπάρχει απογοήτευση που δεν σκοράραμε και δεν πήραμε το παιχνίδι – κι εμφανιζόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος γι’ αυτήν την ομάδα, ξέρεις. Όλοι είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω πως μπορούμε να κρατήσουμε το σημερινό μομέντουμ και να γεμίσουμε τα δίχτυα.» δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com