Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Από τη Liverpool λείπει ένας Fowler ή Rush»

Barnes: «Από τη Liverpool λείπει ένας Fowler ή Rush»

Σε αντίθεση με τις φωνές επί φωνών για την ελλιπή ποιότητα της άμυνας της ομάδας μας ως πηγής προέλευσης των μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων της, ο επί μία δεκαετία ποδοσφαιριστής της Liverpool, John Barnes. είναι (σύμφωνα με δηλώσεις του) της γνώμης ότι η ρίζα του κακού βρίσκεται στην απουσία ενός καθαρού for περιοχής.

Με αφορμή τη συχνότητα με την οποία οι Reds τη φετινή σεζόν αφήνουν αναξιοποίητες πολλές ευκαιρίες τις οποίες δημιουργούν ο Barnes ανέφερε τα εξής, μιλώντας στη Standard Sport:

«H σεζόν της Liverpool έως τώρα είχε ανομοιομορφίες. Είναι μία τόσο επιθετική ομάδα με τόσο πολλούς παίκτες να προωθούνται όταν βγαίνει στην επίθεση, όμως αφήνουν την αμυντική τετράδα εκτεθειμένη.»

«Για μένα, αυτό είναι ένα από τα κύρια προβλήματα – όχι απαραιτήτως ότι έχουν κακούς αμυντικούς, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αμύνονται ως ομάδα.»

«Δεν έχουν ένα κλασσικό εννιάρι scorer να βάζει τη μπάλα στο δίχτυ. Δημιουργούν ευκαιρίες, προσπαθούν να πετύχουν γκολ, όμως αυτοί (οι Sadio Mane, Mohamed Salah και Roberto Firmino) δεν είναι ούτε Robbie Fowler, ούτε Ian Rush. Δεν είναι το ίδιο ‘κυνικοί’ (αδίστακτοι στα τελειώματα των φάσεων)

«Όμως παίζουν συναρπαστικό ποδόσφαιρο.»

Αποτέλεσμα εικόνας για john barnes

«Είχαν το καλύτερο ρεκόρ κόντρα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν είμαι ανήσυχος όταν παίζουν με τη Manchester United, την Chelsea, την Arsenal ή την Tottenham. Το πρόβλημα είναι όταν οι αντίπαλοί τους είναι ομάδες που αμύνονται βαθιά.»

Τέλος, ο Barnes εξέφρασε την άποψή του για τον Alex Oxlade-Chamberlain, καθώς έχει γίνει και για αυτόν πολλή κουβέντα, λόγω της μετεγγραφής του από την Arsenal και το μη ενδεικτικό των δυνατοτήτων του ξεκίνημα στο Anfield:

«Δεν ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια, όμως πρόκειται να είναι σημαντική μονάδα για τη Liverpool για τα επόμενα 5,6 ή 7 χρόνια, θέλω να πιστεύω.»

«Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί. Όταν ένας παίκτης έρχεται και αποδίδει καλά τότε λέμε ότι είναι φανταστικός. Και όταν έρχεται και δεν ξεκινά βασικός, τότε λέμε ότι είναι καταστροφή. Δεν είναι.»

«Νομίζω ότι είναι φανταστικός παίκτης. Πιθανότατα αντανακλά την ομάδα. Στο μέλλον θα είναι μέρος μίας καλής ομάδας, και επειδή η ομάδα είναι ασταθής μέχρι τώρα, ίσως να είναι αυτός ο λόγος που και ο παίκτης είναι ασταθής.»

«Μακροπρόθεσμα όμως πιστεύω ότι θα είναι μία εξαιρετική προσθήκη για τη Liverpool.»

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com