Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο εθνικός ήρωας Mohamed Salah!

Ο εθνικός ήρωας Mohamed Salah!

Το πρόσωπο των ημερών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σίγουρα στο Αφρικανικό είναι ο Mohamed Salah. O Αιγύπτιος εξτρέμ των Reds χάρισε μόνος του την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας στην ομάδα της χώρας του, σκοράροντας δύο γκολ στη νίκη με 2-1 επί του Κονγκό και ανακηρύσσοντας τον εαυτό του σε εθνικό ήρωα.

«Ο Salah θα μείνει στην ιστορία ίσως ως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Αιγύπτου» δήλωσε ο Marwan Ahmed, αιγύπτιος δημοσιογράφος. «Το αίσθημα της πρόκρισης ήταν απίστευτο. Οι πανηγυρισμοί στους δρόμους κράτησαν ως το πρωί, ο κόσμος ήταν έξω, χόρευε και κόρναρε. Ο Salah είναι ο σωτήρας μας. Στα 7 γκολ που βάλαμε στα προκριματικά ο Salah σκόραρε τα πέντε και έδωσε τις ασίστ στα άλλα δύο!»

«Ενώνει τους πάντες παρά τις διαφορές. Ο κόσμος μπορεί να λέει διάφορα και να διαφωνεί, αλλά ο Salah είναι αυτός που τους ενώνει. Η χώρα αυτή αξίζει να είναι χαρούμενη μετά από όλα αυτά τα χρόνια πόνου και ταλαιπωρίας με την Αραβική άνοιξη και την πολιτική αστάθεια. Για λίγες ώρες οι διαφορές πάνε στην άκρη και όλοι πανηγύρισαν ως οικογένεια.»

«Πάνε 28 χρόνια από την τελευταία χρονιά. Ήταν πολύς καιρός. Ονομάτισαν ένα σχολείο από τον Salah στη Gharbeya και ο Mahmoud Hassan, που κέρδισε το πέναλτι, έχει έναν δρόμο στο ονομά του στην Kafr El-Sheikh. Αυτό δείχνει τι σημαίνει για όλους αυτό» κατέληξε ο Ahmed.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com