Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ενδιαφέρερον της Liverpool για Νορβηγό μέσο

Ενδιαφέρερον της Liverpool για Νορβηγό μέσο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ESPN, η Liverpool θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 19χρονο μέσο από τη Νορβηγία Olaus Jair Skarsem. Ο Skarsem αγωνίζεται στην Rosenborg BK και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Η Rosenborg βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Eliteserien, 9 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Sarpsborg 08 και 10 βαθμούς από τη Molde του Ole Gunnar Solskjaer, με 6 αγώνες να απομένουν.

Εαν καταφέρουν να παραμείνουν πρώτοι, θα κατακτήσουν τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο τους, στην προσπάθεια που κάνουν να ξανακαθιερωθούν ως οι απόλυτοι κυρίαρχοι του Νορβηγικού ποδοσφαίρου. Ο άνθρωπος που κατάφερε να ξαναφέρει τη Rosenborg στην κορυφή είναι ο πρώην αμυντικός της Liverpool Stig Inge Bjornebye.

Ο Bjornebye είναι ο αθλητικός διευθυντής για την ομάδα του Trondheim και ίσως χρειαστεί να συνεργαστεί με την πρώην ομάδα του στο άμεσο μέλλον για τον παίχτη της Rosenborg U-19.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι «Reds» αντιμετωπίζουν μεγάλο ανταγωνισμό για τον Skarsem, καθώς ενδιαφέρον για τον παίχτη έχουν δηλώσει η Everton, η West Ham, η Leicester City, η Brighton και η Sevilla.

Ένα κίνητρο για τον δημιουργικό μέσο να επιλέξει την ακαδημία μας ίσως είναι ο συμπατριώτης του Edvard Tagseth, ο οποίος αποκτήθηκε από την FK Neset το καλοκαίρι.

Με συνέντευξη που έδωσε στο Adresseavisen τον περασμένο μήνα, με βάση τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Skarsem δήλωσε πώς θα ήθελε να ενταχθεί στο δυναμικό της Liverpool, όμως μέχρι τότε δεν υπήρχε τίποτα άλλο παρά μόνο φήμες.

«Ήταν κάτι περίεργο για εμένα και σίγουρα κάτι που δεν περίμενα να συμβεί. Μου έδωσε όμως κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, είτε υπάρχει βάση σε αυτά τα δημοσιεύματα είτε όχι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι γι’ αυτά. Γνωρίζω μόνο ότι έχω διαβάσει από αυτά. Είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία αλλά τώρα αυτό που προέχει είναι να συγκεντρωθώ στη Rosenborg».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com