Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπόσχεση για την παραμονή Χριστουγέννων έλαβαν οι φίλαθλοι!

Υπόσχεση για την παραμονή Χριστουγέννων έλαβαν οι φίλαθλοι!

Υπόσχεση στους φίλους της Liverpool σχετικά με την ενδεχόμενη τοποθέτηση του παιχνιδιού Arsenal-Liverpool παραμονή Χριστουγέννων έδωσε ο ανώτερος εκτελεστικός παράγοντας της διοργανώτριας αρχής της Premier League, Richard Scudamore. Ο Scudamore έδωσε διαβεβαίωση στην ένωση των φιλάθλων ποδοσφαίρου (FSF) πως ακόμη και αν υπάρξει προγραμματισμός να γίνει το παιχνίδι παραμονή Χριστουγέννων δεν θα παίξει σε παραδοσιακές ζώνες διεξαγωγής κυριακάτικων αγώνων όπως η 18.00 ώρα Ελλάδος.

«Ο κύριος Scudamore υποσχέθηκε σε σημερινή συνάντηση με την ένωση φιλάθλων ποδοσφαίρου πως δεν θα υπάρξει σέντρα στις 16.00μμ (18.00 Ελλάδος) παραμονή Χριστουγέννων. Τα προγραμματισμένα πως τηλεοπτική κάλυψη παιχνίδια του Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν στις 19/10 αλλά το εορταστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίγες μέρες αργότερα» ανέφερε η ανακοίνωση της FSF.

Υπενθυμίζουμε πως η ισχυρότατη ένσταση-επιχείρημα των φίλων της Liverpool είναι πως θα επικρατήσει χάος με τις συγκοινωνίες παραμονή τέτοιας γιορτής με αποτέλεσμα να καταστεί δυσχερέστατη η επιστροφή τους στο Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com