Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζει στο Κατάρ την αποθεραπεία ο Lallana

Συνεχίζει στο Κατάρ την αποθεραπεία ο Lallana

Συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς η σταδιακή επαναφορά του Adam Lallana στις προπονήσεις. Ο μέσος της ομάδας μας έχει ήδη μεταβεί στο Κατάρ προκειμένου να επισκεφτεί μία εξειδικευμένη κλινική και να περάσει το επόμενο στάδιο της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό του στο μηρό.

Σιγά σιγά πλησιάζει στην επάνοδό του στις προπονήσεις, και σύμφωνα με τον έγκυρο Dominic King της Mail, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά στα μέσα Νοέμβρη, αν όλα κυλήσουν ομαλά.

Αποτέλεσμα εικόνας για lallana

Ο King αναφέρει επίσης ότι η Liverpool αποφάσισε να διακόψει τη ρουτίνα αποκατάστασης που διατηρούσε μέχρι τώρα ο Adam, και είναι καλύτερα να μεταβεί στο Κατάρ μαζί με ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, για να συνεχίσει εκεί το πρόγραμμά του.

Ο Lallana δεν είναι ο μόνος παίκτης της Liverpool που έχει μεταβεί σε άλλη χώρα προκειμένου να διευκολυνθεί η αποκατάσταση της υγείας του από έναν τραυματισμό, καθώς ο Danny Ings είχε ξοδέψει χρόνο στο Miami, ενώ και στους Jordan Henderson και Daniel Sturridge είχε προταθεί να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Συνεχίζει στο Κατάρ την αποθεραπεία ο Lallana

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com