Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

Salah: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης και πρόκρισης της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου και παίκτης της Liverpool, Mohamed Salah, εξέφρασε την αδυναμία του να εκδηλώσει το πόσο χαρούμενος και υπερήφανος αισθάνεται για την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ο μόνος χαρακτηρισμός που μπόρεσε να βρει ήταν ότι «το όνειρό του πραγματοποιήθηκε»:

«Πραγματικά δε μπορώ να εκφράσω το πώς αισθάνομαι» δήλωσε στην εφημερίδα Ahram.

«Γενικά δε μιλάω πολύ, όμως είμαι πολύ περήφανος. Σήμερα πραγματοποιήσαμε ένα όνειρο για το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό.»

«Για μένα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, τόσο σαν παίκτης της εθνικής Αιγύπτου, όσο και σαν Αιγύπτιος πολίτης και οπαδός. Είμαι περήφανος που έκανα τους Αιγύπτιους χαρούμενους σκοράροντας εις διπλούν κόντρα στο Κονγκό.»

«Το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι ήταν δύσκολο, όπως και όλη η προκριματική φάση. Σήμερα δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον αντίπαλό μας και στους προηγούμενους.»

Αποτέλεσμα εικόνας για salah egypt

Εν συνεχεία ο Mo ανέφερε δημόσια το μυστικό που τον διατήρησε ψύχραιμο μέσα σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, την ώρα που ετοιμαζόταν να εκτελέσει το penalty:

«Όταν πήρα θέση για να εκτελέσω το penalty, δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο πέρα από το να το εκτελέσω εύστοχα και να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

«Η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν οι οπαδοί μας σιώπησαν μετά την ισοφάριση του Κονγκό, όμως δόξα τω θεώ τελικά καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο που είχα από παιδί.»

Well done, Mohamed Salah!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com