Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι χθεσινές συμμετοχές των διεθνών μας: Μεγάλη μέρα για Salah και Αίγυπτο!

Οι χθεσινές συμμετοχές των διεθνών μας: Μεγάλη μέρα για Salah και Αίγυπτο!

Η δέκατη και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του ερχόμενου καλοκαιριού βρίσκεται εν εξελίξει, και χθες είχαμε το πρώτο της μέρος. Οι συμμετοχές παικτών της Liverpool ήταν αρκετές, αναμφίβολα όμως ο πρωταγωνιστής ήταν ένας. Πάμε να δούμε τι έκανε ο κάθε Red ξεχωριστά:

  • O Emre Can, όπως είπαμε και προηγουμένως, ήταν βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Γερμανίας με το Αζερμπαϊτζάν, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 81′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.
  • Η εθνική Αγγλίας πήρε άλλη μία νίκη, στη Λιθουανία αυτή τη φορά. Ο Jordan Henderson ήταν βασικός και επίσης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ο Daniel Sturridge πέρασε στη θέση του Marcus Rashford στο 72′ και ο Alex Oxlade-Chamberlain έμεινε στον πάγκο.

  • Για τον ίδιο όμιλο η εθνική Σκωτίας φιλοξενήθηκε από αυτή της Σλοβενίας (σε ένα παιχνίδι το οποίο ενδιέφερε και τη δική μας εθνική ομάδα). O Andrew Robertson ήταν βασικός, διετέλεσε κεντρικός αμυντικός και έβγαλε ολόκληρο το παιχνίδι, για ακόμη μία φορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για andy robertson scotland

  • Ακολουθεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της ομάδας του, της τρέχουσας αγωνιστικής, της χθεσινής ποδοσφαιρικής ημέρας ολόκληρης! Ο Mohamed Salah πέτυχε και τα δύο γκολ της εθνικής Αιγύπτου στον εντός έδρας αγώνα της με το Κονγκό, πυροδότησε τη μεγάλη έκρηξη χαράς που ακολούθησε στο στάδιο όπου έγινε ο αγώνας, και χάρη στο γκολ-penalty που πέτυχε στις καθυστερήσεις η Αίγυπτος επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά το 1990!

Προηγουμένως είχε ανοίξει το σκορ (στο 63′), όμως το αδιάφορο βαθμολογικά Κονγκό κατάφερε να ισοφαρίσει και να γεμίσει άγχος τους ‘Φαραώ’ και το κοινό τους, προτού ο Mo τους λυτρώσει στο φινάλε του αγώνα.

Αυτά ήταν τα χθεσινά νέα των διεθνών μας. Σειρά σήμερα παίρνουν οι Ουαλοί Ben Woodburn και Danny Ward, στο εντός έδρας παιχνίδι της εθνικής τους ομάδας με την Ιρλανδία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com