Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «H PSG έχει ήδη κινηθεί για Coutinho!»

«H PSG έχει ήδη κινηθεί για Coutinho!»

Ισπανικό δημοσίευμα έρχεται να…απογοητεύσει ακόμα περισσότερο τους φίλους της Barcelona που θέλουν να δουν τον Philippe Coutinho να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους.

Για την ακρίβεια, η εφημερίδα Sport (για την εγκυρότητα του δημοσιεύματος της οποίας θα κρατήσουμε κάποια επιφύλαξη), η οποία (όπως και η Mundo Deportivo) είχε παρουσιάσει πολλάκις τον Βραζιλιάνο κοντά στη μετακίνησή του στους Καταλανούς, αυτή τη φορά έγραψε ότι η Paris Saint-Germain έχει ήδη κάνει κίνηση για την απόκτηση του παίκτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για coutinho psg

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται επίσης ότι ο Neymar έχει ζητήσει από τη διοίκηση των Παριζιάνων να φέρει στην ομάδα τον συμπατριώτη και φίλο του, καθώς και ότι ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Nasser Al-Khelaifi, έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του Phil, μετά και το αίτημα που φέρεται να έκανε ο super star της PSG.

Τέλος, η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να «ματσάρουν» κάθε νέα πρόταση που ενδεχομένως θα κάνει η Barcelona.

Παρά όλα τα παραπάνω, είναι εμφανές (όπως αποδείχτηκε και το περασμένο καλοκαίρι και όπως σας είχαμε γράψει στο liverpool.gr) ότι η ομάδα μας κρατά και το καρπούζι και το μαχαίρι στην συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com