Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jenas: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αγόρασαν τον Chamberlain»

Jenas: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αγόρασαν τον Chamberlain»

Ο γνωστός μας από την καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα Jermaine Jenas εξέφρασε την απορία του για την κίνηση των Reds να προχωρήσουν στην απόκτηση του Alex Oxlade-Chamberlain από την Arsenal.

Ο πρώην παίκτης της Totenham τεκμηρίωσε τη θέση του με τη χρήση του επιχειρήματος ότι ήταν υπερβολή η καταβολή ενός τέτοιου ποσού, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Ox δεν είναι αυτές στις οποίες πάσχει η ομάδα του Klopp.

Το εν λόγω κομμάτι των δηλώσεων του Jenas στο ραδιόφωνο του BBC ήταν το εξής:

«Ενισχύθηκαν σε θέσεις όπου ήταν ήδη καλυμμένοι. Δε βγάζει νόημα το να ξοδέψεις 40 εκατομμύρια λίρες για τον Oxlade-Chamberlain. Με μπερδεύει αυτό το πράγμα.»

Έχει δεν έχει δίκιο ο Jenas, η πραγματικότητα είναι ότι σε καμία περίπτωση ο Ox δεν έχει (και δε θα μπορούσε να έχει αποδειχθεί) ακόμη άξιος ή ανάξιος του (όντως αξιοσέβαστου) ποσού που δαπανήθηκε για τη μετεγγραφή του μετά από μόλις ένα μήνα στη Liverpool. Και μπορεί η θητεία του στην ομάδα μας να μην έχει ξεκινήσει όπως ο ίδιος και εμείς θα θέλαμε, όμως την κριτική που έχει δεχτεί σε αυτό το τόσο μικρό διάστημα θα την κρίναμε τουλάχιστον υπερβολική.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com