Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θα διορθώσουμε τα πράγματα με τη United»

«Θα διορθώσουμε τα πράγματα με τη United»

Έτοιμη για να διορθώσει όλα τα «στραβά» των περασμένων αγωνιστικών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη United περιμένει ο Simon Mignolet την ομάδα της Liverpool. O Βέλγος τερματοφύλακας είδε για άλλη μία φορά την εστία του να παραβιάζεται και τη Liverpool να σκορπάει δύο βαθμούς, αντιμέτωπη με έναν αντίπαλο που για σχεδόν όλη την αναμέτρηση ήταν ακίνδυνος.

«Αν φεύγεις με το 1-1 σου αφήνει σίγουρα μία απογοήτευση» τόνισε ο Mignolet. «Πρέπει να κοιτάξεις τι μπορείς να κάνεις καλύτερα.Νομίζω ότι παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά είναι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή και πρέπει να το δεχτούμε.»

«Είναι απογοητευτικό και σε συγχύζει αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να σιγουρέψουμε ότι θα επιστρέψουμε μετά από το διάλειμμα των εθνικών και να διορθώσουμε τα πράγματα με ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη United, ώστε να γυρίσει η τύχη μας. Όλοι θα λείψουν σε ένα άλλο περιβάλλον και όταν επιστρέψουν πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά μας. Θα είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι» κατέληξε ο Βέλγος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com