Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Bayern-Klopp o Thompson

Μίλησε για Bayern-Klopp o Thompson

Μετά την απόλυση του Carlo Ancelotti ο Jurgen Klopp ήταν ένα από τα ονόματα ποθ γράφτηκαν αμέσως ως πιθανός αντικαταστάτης του Ιταλού στην άκρη του πάγκου της Allianz Arena. Ένα σενάριο που αν θέλετε τη γνώμη μας δεν έχει ιδιαίτερα βάσιμες πιθανότητες. Ωστόσο, ο Phil Thompson θεωρεί πως ο Γερμανός θα μπορούσε να δελεασθεί από ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Αγαπώ πολύ τον Klopp και έχει υπάρξει φανταστικός. Η Bayern είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως και πάντα παραχωρούσε τους καλύτερούς του παίκτες από τη Borussia στη Bayern. Είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ομάδας και τους σεβόταν ακόμη και όταν συνέβαινε αυτό. Οπότε ναι πιστεύω ίσως θα ήταν πειρασμός για εκείνον. Θα κοιτάξουν και προς αυτόν αλλά και προς άλλες ομάδες.» είπε ο Thomspon στο Skysports.

Εκτίμησή μας είναι πως ακόμη και αν οι Βαυαροί κρούσουν τη θύρα της Liverpool για τον Γερμανό τεχνικό εκείνος θα μείνει πιστός στο εγχείρημα που ανέλαβε στη Liverpool όπου και παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος και χαρούμενος. Από την άλλη μεριά και η FSG πολύ δύσκολα θα συναινούσε στην αποχώρηση του Γερμανού προπονητή σε περίπτωση που θα σκεφτόταν να αποχωρήσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com