Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Benitez: «Το Liverpool είναι το σπίτι μου»

Benitez: «Το Liverpool είναι το σπίτι μου»

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Liverpool, ήταν αναμενόμενο πως ο Rafa θα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Liverpool. Όπερ κι εγένετο.

«Το Liverpool είναι το σπίτι μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις εκεί. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Θα είναι συναισθηματικό λόγω των αναμνήσεων και λόγω του ότι η οικογένεια μου ζει εκεί.»

Όμως ο Rafa είναι ένας επαγγελματίας κι έτσι θέλει το καλύτερο για την τωρινή ομάδα του.

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Κυριακή. Θα ήθελα να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας στο τέλος. Θέλω να νικήσω με την Newcastle.»

Επίσης, αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό το έργο για τα θύματα του Hillsborough. Μην ξεχνάμε ότι λίγο αφότου αποχώρησε από τον σύλλογο, τον Απρίλιο του 2010, δώρισε 96,000 λίρες στο Hillsborough Family Support Group, ενώ πέρυσι στον αγώνα της Sheffield Wednesday με την Newcastle United, μία εβδομάδα μετά την επέτειο του Hillsborough, άφησε μία ανθοδέσμη μπροστά από το μνημείο του Hillsborough στο γήπεδο.

«Δουλεύουμε με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και οικογένειες των θυμάτων του Hillsborough. Έχουμε πολλές διασυνδέσεις κι έχω καλή σχέση με τους φιλάθλους της Liverpool και της Newcastle.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com