Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Όσο φτιάχνουμε φάσεις, θα έρθουν τα γκολ»

Firmino: «Όσο φτιάχνουμε φάσεις, θα έρθουν τα γκολ»

Ο Roberto Firmino παραδέχτηκε ότι είναι η δύσκολη η αποδοχή των τόσων χαμένων ευκαιριών από τη Liverpool στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο δήλωσε ότι αν η ομάδα συνεχίσει να δημιουργεί, τα γκολ θα έρθουν εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds, o Bobby είπε:

«Ήταν μία άτυχη νύχτα για την ομάδα μας (στη Μόσχα), δεν καταφέραμε να σκοράρουμε αρκετά ώστε να πάρουμε τη νίκη.»

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν τις αξιοποιήσαμε. Ο όμιλος είναι ακόμα ανοιχτός και έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.»

«Είμαι πολύ σκληρός με τον εαυτό μου όταν χάνω ευκαιρίες να σκοράρω. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς – θέλω να βελτιώσω την τεχνική μου, τα τελειώματά μου και να σκοράρω όποτε μου δίνεται η δυνατότητα.»

«Είναι σημαντικό να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Έχουμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και είναι καλύτερα από το να μη δημιουργούμε. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να τις αξιοποιήσουμε καλύτερα και να έχουμε επιτυχίες.»

Αποτέλεσμα εικόνας για roberto firmino

Για τη συνύπαρξή του με την τριάδα των Coutinho, Mane και Salah, με τους οποίους συνθέτει μία εξαιρετικά απειλητική τετράδα, ο Firmino είχε να δηλώσει ότι:

«Είναι εξαιρετικό να παίζω με αυτούς τους τρεις. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και για όλους τους.»

«Είναι πολύ καλό για όλη την ομάδα, όμως μου αρέσει να παίζω με αυτούς τους τρεις. Είναι πολύ καλά παιδιά, καλοί άνθρωποι, και ελπίζω ότι όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε τη Liverpool στο μέγιστο βαθμό.»

Για τον φίλο και συμπατριώτη του, Philippe Coutinho, ο οποίος από εξτρέμ έχει μετατραπεί σε εσωτερικό μέσο, ανέφερε:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αισθάνεται καλά, το θέμα είναι το τι νιώθει ώστε μετά να προσφέρει το μέγιστο δυνατό, και στη θέση που αγωνίζεται πρέπει να δώσει το μέγιστο που μπορεί.»

Για τους Mane και Salah, με τους οποίους συνθέτει την επιθετική τριάδα του Klopp, είπε:

«O Mo και ο Sadio μας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είναι πολύ γρήγοροι και απολαμβάνουμε να παίζουμε με αυτούς τους δύο, με την ταχύτητα που μας δίνουν. Βοηθούν πολύ στη δημιουργία ευκαιριών, που είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα.»

Τέλος, για τον πανηγυρισμό του για το τελευταίο γκολ που πέτυχε , παραδέχτηκε ότι είναι εμπνευσμένος από τον συμπατριώτη του, Ronaldinho:

«Είναι αλήθεια, στο τελευταίο μου γκολ ο πανηγυρισμός είναι εμπνευσμένος από τον Ronaldinho» είπε χαμογελώντας.

«Πάντα ψάχνω έναν καινούριο πανηγυρισμό. Όποτε σκοράρω, πάντα ψάχνω έναν νέο τρόπο πανηγυρισμού.»

Είναι γεγονός ότι στα δύο του χρόνια στην ομάδα ο Bobby μας έχει χαρίσει πολλούς αξιοπρόσεκτους πανηγυρισμούς!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com