Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πρώτοι δύο χαμένοι βαθμοί για την U23!

Οι πρώτοι δύο χαμένοι βαθμοί για την U23!

Η ομάδα της Charlton κατάφερε να αποσπάσει στο The Valley, την Παρασκευή το βράδυ, το βαθμό της ισοπαλίας από τη Liverpool, σταματώντας έτσι το 100% σερί νικών που είχε η ομάδα της U23 των Κόκκινων ως τώρα.

Ο Danny Ings έδωσε επίσης το παρόν, παίζοντας και τα 90 λεπτά του αγώνα.

Ο Terrique Anderson έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ ο Harry Wilson ισοφάρισε για τη Liverpool ,σημειώνοντας έτσι το 6ο του γκολ για τη σαιζόν.

Ο Ings πλησίασε δύο φορές στην επίτευξη του γκολ, αλλά τελικά καμία ομάδα δεν κατάφερε να σημειώσει το νικητήριο τέρμα.

Ο Neil Chritchley παρέταξε ένα 3-4-2-1 σχήμα με τους Bobby Adekanye και Yan Dhanda στα άκρα, ενώ οι Ovie Ejaria και Wilson σe κεντρικούς ρόλους προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες πίσω από τον Ings.

NUNEATON, ENGLAND – Sunday, July 30, 2017: Liverpool’s Conor Masterson shakes hands with Under 23’s manager Neil Critchley after he is substituted for Nathaniel Phillips during a pre-season friendly between Liverpool and PSV Eindhoven at the Liberty Way Stadium. (Pic by Paul Greenwood/Propaganda)

Oι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι τους και χρειάστηκε μια θαυμάσια απόκρουση του Ryan Blumberg-πολύ νωρίς, να εμποδίσει έναν παίκτη της Liverpool, να ανοίξει το σκορ μετά από την πολύ καλή σέντρα του Adekanye από τα αριστερά.

Στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Anderson ξεφεύγοντας από την επιτήρηση της άμυνας, βρήκε αρκετό χώρο για να τρέξει και να να στείλει στη συνέχεια τη μπάλα στα δίχτυα του Caoimhin Kelleher.

H αντίδραση των παικτών του Chritchley ήταν η αναμενόμενη και στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, το σουτ του Ings- μετά από θαυμάσιο solo του παίκτη, δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Από την πάσα του Dhanda στην περιοχή της Charlton, o κύριος επιθετικός των Κόκκινων απέφυγε με την πρώτη επαφή τον παίκτη που τον μάρκαρε, δίνοντας χώρο στον εαυτό του αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Aaron Barnes, πριν περάσει τη γραμμή.

Η ισοφάριση πάντως ήρθε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον συνήθη ύποπτο!

Ο Matty Virtue από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα που ο Jordan Beeney -τερματοφύλακας της Charlton, απέτυχε να «μαζέψει» δίπλα στο δοκάρι, αφήνοντας τον Wilson να εκπληρώσει το πιο απλό καθήκον.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ings προσπάθησε και πάλι με ένα πολύ καλό σουτ να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του να προηγηθεί στο σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η απογοήτευση του Ings-στην προσπάθεια του για γκολ, ολοκληρώθηκε στο 58 λεπτό όταν σε εκπληκτική σέντρα του Brannagan απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

Αν και η Liverpool συνέχισε ως το τέλος του αγώνα να ψάχνει για το νικητήριο γκολ, αναγκάστηκε τελικά να μείνει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Liverpool U23s: Kelleher, Parker (Masterson, 74), Whelan, Jones, Virtue, Brannagan, Dhanda (Kane, 80), Ejaria, Ings, Wilson, Adekanye (Juanma, 74).

Ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Phillips, Firth.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com