Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τείχος στο Skysports υψώνει η Liverpool

Τείχος στο Skysports υψώνει η Liverpool

Παντελώς αντίθετη σε οποιαδήποτε πρόθεση του Skysports να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα Arsenal-Liverpool τις ημέρες των γιορτών είναι η ομάδα της Liverpool. Όπως σας μετέφερε  νωρίτερα το liverpool.gr, υπάρχουν σενάρια περί πρόθεσης του κορυφαίου τηλεοπτικού δικτύου να δείξει παιχνίδι την παραμονή των Χριστουγέννων για πρώτη φορά μετά το 1995.

Η Liverpool παρουσιάζεται ενημερωμένη για αυτή την πρόταση και μάλιστα είναι ισχυρά κατά του να υλοποιηθεί. Οι «Κόκκινοι» γνωρίζουν πως θα δυσκολέψει πολύ η προσέλευση των φιλάθλων τους  με την πιθανότερη ώρα έναρξης του αγώνα να είναι στις 18.00 μμ με την παραμονή των Χριστουγέννων να είναι φέτος μέρα Κυριακή.

Μάλιστα, υπήρξε ανακοίνωση από τον οργάνωση Spirit of Shankly : «Καταλαβαίνουμε πως η Arsenal και η αστυνομία ερωτήθηκαν αν μπορούν να στηρίξουν ένα τέτοιο εγχείρημα. Ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική και οι ομάδες, η αστυνομία και τα τηλεοπτικά δίκτυα να αποφασίσουν κατά μίας τέτοιας κίνησης. Ο αγώνας την ημέρα των Χριστουγέννων θα έχει επιρροή κυρίως στους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Έτσι, θα αναγκαστούν να γυρίσουν σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναμένεται τον ερχόμενο μήνα η ανακοίνωση του Skysports και οποιαδήποτε αλλαγή θα επηρεάσει και τα παιχνίδια της Boxing Day με τη Swansea καθώς και τα επόμενα δύο με Leicester και Burnley.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com