Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lewandowski: Η επιτυχία και τα λεφτά μετρούν!!!

Lewandowski: Η επιτυχία και τα λεφτά μετρούν!!!

Η υπόθεση Coutinho-Barcelona που τόσο μας απασχόλησε το καλοκαίρι έχει πλέον λήξει, και ο Βραζιλιάνος παραδέχτηκε δημοσίως ότι αυτή ήταν η επιθυμία του, όμως παράλληλα δηλώνει πλήρως επικεντρωμένος στη Liverpool.

Με τα πνεύματα πλέον να έχουν ηρεμήσει, ο μεγάλος star της Bayern Munich, Robert Lewandowski ρωτήθηκε για τη γνώμη του γύρω από το θέμα της τροπής που έχουν πάρει σήμερα οι μετεγγραφές:

«Πρέπει να σταματήσουμε να επιβάλλουμε στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αυτά τα συναισθήματα. Η πίστη είναι μία όμορφη λέξη, μία ρομαντική ιδέα και μία σημαντική αξία στην προσωπική ζωή του καθενός. Όμως σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο αθλητισμού, άλλες παράμετροι μπαίνουν στην εξίσωση: Η επιτυχία και τα χρήματα.»

Αποτέλεσμα εικόνας για lewandowski cup bayern

«Αυτοί οι δύο παράγοντες καθορίζουν την έκβαση μίας μετεγγραφής, τίποτα άλλο. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα, πλέον η δύναμη είναι στη μεριά του παίκτη. Ο παίκτης ο οποίος θέλει πραγματικά να πάρει μία μετεγγραφή, τείνει να πετύχει το στόχο του.»

Εμείς να τονίσουμε ότι δεν ξέρουμε αν ο Lewandowski είχε στο μυαλό του τον Coutinho και τη Liverpool όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις, αλλά προς το παρόν ο σύλλογος μας – αντιθέτως με τους ισχυρισμούς του Πολωνού – πέτυχε μία πρώτη νίκη το καλοκαίρι, αφού όχι μόνο παρέμεινε στην ομάδα ο Βραζιλιάνος αλλά παίζει και εξαιρετικά δείχνοντας ότι δεν έχει επηρεαστεί από το γνωστό σίριαλ. Μένει απλώς να δούμε τι θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι. Θα τραβήξει τον δρόμο του Gerrard, κερδίζοντας για πάντα τις καρδιές των οπαδών ή θα επιλέξει τον δρόμο του Suarez, βάζοντας σε πρώτη μοίρα το ζήτημα των διακρίσεων σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο;

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com