Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «O Klopp πρέπει να φανεί ανελέητος!»

«O Klopp πρέπει να φανεί ανελέητος!»

Έχοντας ένα από τα χειρότερα ως τώρα αμυντικά ρεκόρ στην Premier League,η Liverpool έχει δεχθεί 11 τέρματα σε 6 αγώνες και μόνο οι West Ham, Leicester και Crystal Palace μπορούν να τη «συναγωνιστούν» σ’ αυτό.
Ο John Aldridge λοιπόν , που είχε κερδίσει το πρωτάθλημα της First Division με τα χρώματα της Liverpool, το 1988, συμβούλεψε το αφεντικό των Κόκκινων, να φέρει νέους αμυντικούς στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.


«Αν οι αμυντικοί της πρώτης ενδεκάδας της Liverpool, συνεχίσουν να εκθέτουν την ομάδα με αυτό τον τρόπο,όπως έγινε με τη Leicester, τότε ο Jurgen Klopp, δεν θα πρέπει να δείξει έλεος και να τους αντικαταστήσει.» είπε στην Irish Indepedent.
«To ξέρω ότι ακούγεται σκληρό, αλλά ο Klopp θα πρέπει να κοιτάξει τα προβλήματα στην άμυνα του, και να αποφασίσει αν τα μηνύματα που δίνει στους παίκτες που εμπιστεύεται, γίνονται δεκτά και κατανοητά.» συνέχισε.
«Αν δεν συμβαίνει αυτό ή έχασε την εμπιστοσύνη του σε κάποιους από αυτούς, τότε θα πρέπει να τους αντικαταστήσει, ξεκινώντας από αυτόν τον Γενάρη και ολοκληρώνοντας τις κινήσεις του το επόμενο καλοκαίρι. Αν μπορούν να πάρουν τον Van Dijk από την Southampton τον Γενάρη είναι αμφίβολο , σίγουρα όμως θα υπάρχουν αμυντικοί που θα είναι καλύτεροι από αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται τώρα ο Klopp, οπότε η Liverpool θα πρέπει να δείξει τόλμη και να τους αποκτήσει. Η Premier League είναι ένας κόσμος που δεν συγχωρεί εύκολα, και οι αντίπαλοι πλέον είναι ενήμεροι ότι μια αμυντική τετράδα που περιλαμβάνει τους Moreno, Lovren, Matip, θα ‘σπάσει’ όταν βρεθεί υπό πίεση.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com