Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αγαπάω όλους τους παίκτες μου, αγαπάω και τον Harry Kane!»

Klopp: «Αγαπάω όλους τους παίκτες μου, αγαπάω και τον Harry Kane!»

Σε μία συνέντευξη τύπου που τα είχε όλα, προβλήματα ήχου, προβλήματα μετάφρασης, άκαιρες και ασήμαντες ερωτήσεις και ελάχιστη ουσία συμμετείχε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός τεχνικός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αποχωρώντας ελαφρώς ενοχλημένος, με αποκορύφωμα την ερώτηση αν «αγαπάει κάποιον παίκτη του όπως αγαπάει ο Pochettino τον Harry Kane»!

Ξεκινώντας ο Klopp μίλησε για τον αγώνα, λέγοντας ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. «Είναι μία δυνατή και έμπειρη ομάδα, με πολύ καλή απόδοση την περσινή σεζόν» είπε ο Klopp. «Πρέπει να τα πάμε καλύτερα στην άμυνα, αυτό δουλεύουμε όλη την ώρα. Η άμυνα είναι όλα για ομαδική δουλειά και είναι για αυτό που μιλάμε.»

Η κουβέντα πήγε φυσιολογικά στον Philippe Coutinho, ο οποίος «Έχει επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση. Είναι ένας νεαρός παίκτης και ελπίζω ότι μπορεί να αναπτυχθεί κι άλλο

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Quincy Promes, παίκτη που φημολογείται ότι ενδιαφέρθηκε η Liverpool. «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά δεν έχω να πω κάτι» σχολίασε ο Klopp. «Είναι καλός φίλος με τον Ολλανδό παίκτη μας πάντως«, σχολίασε. «Δεν έπαιξε τα προηγούμενα παιχνίδια, έχει ταχύτητα και είναι καλός στο 1 με 1 αλλά όχι ο μόνος καλός παίκτης της Spartak

Στο τέλος, ρωτήθηκε αν αγαπάει κανέναν παίκτη όπως αγαπάει ο Pochettino τον Kane, για να απαντήσει «Αγαπώ τον σύλλογο, που περιλαμβάνει και τους παίκτες. Αγαπώ και τον Harry Kane επίσης! Αλλά είναι παίκτης της Tottenham. Αγαπώ τους καλούς ποδοσφαιριστές!» κατέληξε ελαφρώς εκνευρισμένος ο Klopp, ο οποίος φεύγοντας σχολίασε «χάσιμο χρόνου» για την συνέντευξη τύπου και την τελευταία ερώτηση!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com