Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Περιμένω το mini-derby σαν να ήμουν παίκτης!»

Gerrard: «Περιμένω το mini-derby σαν να ήμουν παίκτης!»

Την ομάδα U18 της Everton ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει η Liverpool σε περίπου μία ώρα, στο mini-derby του Merseyside, κάτι για το οποίο ο Steven Gerrard δηλώνει ανυπόμονος! Ο προπονητής της U18 των Reds, μιλώντας στο liverpoolfc.com τόνισε ότι περιμένει πως και πως το τοπικό ντέρμπι, τόσο σαν να έπαιζε και εκείνος με τα παιδιά!

«Δεν μπορώ να περιμένω για τον αγώνα και θα ευχόμουν να έπαιζα και εγώ με τα παιδιά!» δήλωσε ο Gerrard. «Τα ντέρμπι ήταν πάντα τα αγαπημένα παιχνίδια μου ως παίκτης και είναι και ως προπονητής. Η Everton είναι μία δύσκολη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το ποδόσφαιρό μας, όπως κάνουν και στην πρώτη ομάδα τους.»

«Θα είναι συγκεντρωμένοι στην άμυνα και θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι μας και να μας δημιουργήσουν θέματα. Το παιχνίδι θα κριθεί στο πως θα αμυνθούμε. Αν κάνουμε τη δουλειά μας εκεί είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα

«Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να φέρεις το πάθος σου στο παιχνίδι με σωστό τρόπο. Έχω βρεθεί ένοχος ως παίκτης στο να περνάω τα όρια και προσπαθώ να το τονίσω στα παιδιά, ότι πρέπει την επιθετικότητά του, όσο κι αν περιμένουν πως και πως το mini-derby να τη διοχετεύσουν σωστά. Είναι σημαντικό να μείνουμε με 11 παίκτες στο γήπεδο και γενικά δεν έχω αμφιβολία ότι είναι έτοιμοι για το παιχνίδι.»

«Οι Scousers, οι παίκτες της περιοχής ξέρουν τι σημαίνει το ντέρμπι αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα το μάθει και το υπόλοιπο ρόστερ. Είναι ενθουσιασμένοι και καταλαβαίνουν ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξέρουν ότι θα έχει παραπάνω κόσμο απ’ότι συνήθως και ότι ακόμα και ο Jurgen και τα παιδιά της πρώτης ομάδας πιθανώς να το παρακολουθήσουν» κατέληξε ο Gerrard.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com