Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Beale: «Δεν μπορούσα να πω ‘Όχι’ στη Liverpool»

Beale: «Δεν μπορούσα να πω ‘Όχι’ στη Liverpool»

Μπορεί το πέρασμά του από τη Βραζιλία και τη Sao Paulo να μην ήταν ιδανικό, όμως ο Michael Beale επιστρέφει στην οικογένεια της Liverpool και το μέρος το οποίο τον ανέδειξε με την δουλειά του, την κόκκινη Ακαδημία. Μιλώντας στο LFCTV, ο Άγγλος προπονητής τόνισε ότι η επιστροφή ήταν η πλέον εύκολη απόφαση.

«Νιώθω ωραία που επιστρέφω» είπε. «Δεν έκοψα ποτέ τον ομφάλιο λώρο από την ομάδα μιας και ήμουν πάντα σε επαφή με το staff εδώ, τους παίκτες και έβλεπα όλα τα παιχνίδια απ’τη Βραζιλία. Έχω πολλούς φίλους σε Kirkby και Melwood επομένως νιώθω ωραία που είμαι πίσω σπίτι.»

«Ήταν ενδιαφέρον το πως γύρισα. Με το που παραιτήθηκα από τη Saο Paulo είχα προτάσεις απ’την Αμερική για δουλειές και έτσι επέστρεψα στην Ακαδημία για να βρω συμβουλές για τη συνέχειά μου. Τελικά ο ρόλος αυτός μου προτάθηκε και είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και επέστρεψα. Νιώθω ότι δεν έλειψα ούτε ημέρα.»

«Στην Βραζιλία ήταν εξαιρετική η εμπειρία, έμαθα πολλά για τους Νοτιαμερικάνους παίκτες. Πολλοί έρχονται από κει και είναι εντυπωσιακοί, όπως ο Coutinho και ο Firmino. Το να βλέπεις από που ήρθαν και πως βλέπουν σε εκείνες τις περιοχές το ποδόσφαιρο ήταν φανταστική εμπειρία για εμένα. Ο καιρός και το κλίμα ήταν εξαιρετικό, αλλά όντας στο κομμάτι της ανάπτυξης των νέων παικτών, η επιστροφή στην Ακαδημία ήταν φανταστική εξέλιξη για εμένα» τόνισε ο Beale.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com