Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Αμυνθείτε σαν τον Carragher!»

Gerrard: «Αμυνθείτε σαν τον Carragher!»

Να πάρουν παράδειγμα τον επί πολλά χρόνια συν-αρχηγό του στη Liverpool και θρύλο των Reds, Jamie Carragher, ζητάει ο Steven Gerrard από την ομάδα του! Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, μιλώντας στο liverpoolfc.com, έχει ζητήσει από τα παιδιά της U18, την οποία προπονεί, να μοιάσουν και να μελετήσουν τον τρόπο που ο Carragher έπαιζε και τοποθετούνταν στο γήπεδο.

«Προχωρώντας ο καιρός θυμίζουμε κανονική ομάδα, πασάρουμε την μπάλα σωστά και δημιουργούμε ευκαιρίες» σχολίασε ο Stevie G. «Είμαστε μία πολύ επικίνδυνη επιθετικά ομάδα, αλλά ξέρω ότι αυτό στοιχίζει αρκετές φορές στο αμυντικό κομμάτι, καθώς πάντα κινδυνεύεις να είσαι ανοικτός στα μετόπισθεν. Προσπαθούμε λοιπόν να μάθουμε στα παιδιά τη σωστή πίεση αντεπίθεσης, το να σταματάς τις επιθέσεις και τις αντεπιθέσεις όσο πιο ψηλά στο γήπεδο γίνεται και να είσαι λίγο πιο σκληρός στα ένας με έναν.»

Ο Gerrard σχολιάζει την Arsenal

«Η άμυνα πονάει. Πονάει το κορμί σου και είναι δύσκολη, αλλά αυτά τα παιδιά μπήκαν στο παιχνίδι των αντρών πια, το οποίο πρέπει να είναι σκληρό. Τους ετοιμάζουμε λοιπόν ατομικά να είναι και αυτοί τέτοιοι και να βάζουν το κορμί τους στη φωτιά. Έπαιξα με τον Carragher, που δεν έγινε γνωστός για την σαραντάρα μπαλιά του αλλά για τα στοπ του και την οργάνωση της άμυνας του. Φώναζε διαρκώς στο αυτί σου για 90 λεπτά και έτσι αμύνεσαι στο τοπ επίπεδο» τόνισε ο Gerrard.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com