Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία για την τιμωρία των ακαδημιών!

Συμφωνία για την τιμωρία των ακαδημιών!

Σε συμφωνία με την Premier League σχετικά με το θέμα της τιμωρίας των ακαδημιών της έφτασε η Liverpool. Συγκεκριμένα, οι δύο φορείς συμφώνησαν στην κάλυψη των διδάκτρων και στην υποβολή αποζημίωσης στην οικογένεια του 13χρονου παίκτη που έγινε η αιτία για την τιμωρία των ακαδημιών της Liverpool.

Η Liverpool τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 χιλιάδων λιρών και απαγόρευση μετεγγραφών για δύο χρόνια τον Απρίλιο, όταν αρνήθηκε να πληρώσει τα δίδακτρα του παίκτη, παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει να τον αποκτήσει από την Stoke City. Ο παίκτης, ο οποίος είναι 13 χρόνων τώρα, δεν μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα, μέχρι να του υποβληθεί μία αποζημίωση της τάξης των 49 χιλιάδων λιρών, αφήνοντας την οικογένειά του χρεωμένη.

Εν τέλει, η Premier League σε συνεργασία με την Liverpool, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ανακοινώνεται η συμφωνία των δύο πλευρών για την αποζημίωση και την κάλυψη της μελλοντικής εκπαίδευσης του νεαρού ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει η Telegraph. Επίσης, στην ανακοίνωση γράφεται πως ο παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει, χωρίς εκείνη να υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση στην Stoke City, την πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή.

Μπορεί η Liverpool να πλήρωσε το τίμημα των λανθασμένων ενεργειών της, όμως το γεγονός πως έβλαψε την εκπαίδευση και την μελλοντική εξέλιξη ενός νεαρού ανθρώπου μόνο κατακριτέο μπορεί να είναι. Είναι ντροπή για τον σύλλογο η εν λόγω ιστορία και πάνω απ’ όλα, είναι ντροπή για όσους διαχειρίστηκαν την υπόθεση. Η απόλυση τους θα έπρεπε να είναι το λιγότερο.

Να σημειωθεί πως η τιμωρία των δύο χρόνων παραμένει για τις μετεγγραφές παικτών εντός Βρετανίας για τις ακαδημίες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com